Haberler

Vali Salih Ayhan, Şarkışla'yı Ziyaret Etti

Sivas Valisi Salih Ayhan, Şarkışla ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Sivas Valisi Salih Ayhan, Şarkışla ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, hafta sonunu Şarkışla ilçesinde çeşitli ziyaretlerle değerlendiren Ayhan, Şarkışla Belediyespor'un Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup'taki maçını statta izledi.

Karşılaşmanın ardından 88 yaşındaki Kore Gazisi Ata Akyüz'ü ziyaret eden Ayhan, ülkenin bekası için kahramanlık destanı yazan gazilere Allah'tan hayırlı ve sağlıklı ömürler diledi.

Ayhan, Şarkışla programı kapsamında kaymakamlıkta halkla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Sivas'ta her hafta salı ve perşembe günleri kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları, randevu usulüyle makamında konuk ettiğini hatırlatan Ayhan, "İl merkezine gelemeyenleri de yaşadıkları yerlerde dinliyor ilgili hususlarda yetkililere talimatlarda bulunuyoruz. Kapılarımız her zaman açık." ifadelerini kullandı.

Ayhan, ilçede bazı taziye ziyaretlerinde de bulundu.

Ayhan'a, ziyaretlerinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya, Şarkışla Kaymakam Vekili Gemerek Kaymakamı Cengiz Nayman, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, il genel meclis üyesi Fikret Doğruyol ile Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Salim Kılıç eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title