Haberler

Vali Mutlu Hemşerileriyle Horon Oynadı

Güncelleme:

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Bahçelievler Ramazan etkinliklerinde.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bahçelievler Belediyesi Ramazan etkinlikleri alanını ziyaret ederek Rizeli hemşerileriyle horon oynadı. Hasan Doğan Spor Kompleksi yanındaki etkinlik alanında gerçekleştirilen Rizeliler yöre gecesine katılan Vali Mutlu hemşerilerinden isteği kırmayarak horon oynadı.

Çadıra gelişinde Başkan Osman Develioğlu ve İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir tarafından karşılanan Hüseyin Avni Mutlu burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Vali Mutlu herkesin ramazanını kutlayarak başladığı konuşmasında; "Ramazan'ın güzel şehrimiz aziz İstanbul'umuza, ülkemize ve tüm insanlığa hayır ve bereket getirmesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayı paylaşma ayı, başta gönüllerimizdeki sevgi olmak üzere elimizdeki ve yüreğimizdeki her şeyi sevdiklerimizle, dostlarımızla ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaya gayret ediyoruz. Bugün burada da başka bir güzelliği, bir hemşerilik duygusunu paylaşıyoruz Buna vesile olduğu için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bunlar bizim ihtiyacımız olan şeyler. Bu mübarek ayda olduğu gibi her zaman bir olmak, birlik olmak için insanlarımızın bir araya gelerek sevgiyle saygıyla güzellikleri paylaşması hepimizin ortak dileği. İstiyoruz ki bu şehrimizde ve ülkemizde gönüller hep bir olsun, kavgalar olmasın, gönüller birleşsin, kırgınlıklar bitsin. Bayram vesilesiyle hep birlikte kucaklaşalım. Hiç kimsenin yüreğinde nefret olmasın, sevgi bizim temelimiz olsun, mayamız olsun. Bu ülkeye hep birlikte hizmet edelim" dedi.

Yöresel sanatçıların da sahne aldığı programın ardından Başkan Develioğlu ve Kaymakam Cinbir ile birlikte etkinlik alanında bulunan memleket dernekleri stantlarını dolaşan Vali Mutlu dernek yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gittiği her stantta vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Mutlu daha sonra etkinlik alanından ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Osman Develioğlu Bahçelievler İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title