Haberler

Vali Kıraç Veda Ziyareti İçin Ege İhracatçı Birlikleri'ndeydi

Güncelleme:

Kıraç:"Türkiye'nin ihracat rakamlarının artmasında Ege ihracatçı birlikleri çok önemli bir yere sahiptir"

Altı Yılı Aşkın Süredir İzmir Valisi Olarak Görev Yapan ve Diyarbakır Valiliği görevine atanan M. Cahit Kıraç Ege İhracatçı Birlikleri'ne veda ziyaretine geldi.

Altı yılı aşkın süredir İzmir Valisi olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Valiliği görevine atanan M. Cahit Kıraç Ege İhracatçı Birlikleri Başkanları ile yaptığı veda ziyareti sırasında Ege İhracatçı Birlikleri'nin Türkiye ihracatının artmasında büyük payı olduğuna dikkat çekti.

Vali Kıraç Ege İhracatçı Birlikleri Başkanları ile yaptığı görüşmede "Sizler Türkiye için iyi işler yapıyorsunuz. Türkiye'nin 500 milyar dolarlık 2023 hedefi sizin gibi ihracatçılarımıza endekslidir. Türkiye'nin belirlenen bu hedefe sizlerin çabasıyla ulaşacağına inanıyorum. Türkiye'nin ihracat rakamlarının artmasında Ege İhracatçı Birlikleri çok önemli bir yere sahiptir" şeklinde konuştu.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Vekili Sabri Ünlütürk, "Türkiye'de 12 birliği temsil eden tek ihracatçı birliği Ege İhracatçı Birlikleri'dir. Bizler de 2023 hedefine ulaşmak için her platformda çalışmalarımızı sürdürüyor ve ihracatımızı artıracak faaliyetler içerisinde olmaya çalışıyoruz" dedi.

İzmirlilerle arasında sevgi bağı oluşturduklarını belirten Kıraç, "İzmir'de başarılı projeler ortaya çıkarmak için çok gayret gösterdik. Önemli olan arkamızda güzel şeyler bırakabilmektir. İzmirlilerle aramızda kuvvetli bir sevgi bağı oluşturduğumuzu düşünüyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Diyarbakır Valiliği görevine atanan İzmir Valisi M. Cahit Kıraç Ege İhracatçı Birlikleri'ne veda ziyareti sırasında Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Vekili Sabri Ünlütürk, Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Ege Deri ve Deri Mamülleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Galiko, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öz, Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Erdinç, Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, TİM Yönetim Kurulu Üyesi Eli Alharal ve Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Sezmen Alper bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cahit Kıraç Türkiye İzmir Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title