Haberler

Vali Çeber İlçe Ziyaretleri Kapsamında İkizdere'de Ziyaretlerde Bulundu

Rize Valisi Kemal Çeber ilçeleri tanıma gezilerini sürdürüyor.

Rize Valisi Kemal Çeber ilçeleri tanıma gezilerini sürdürüyor. İkizdere ilçesine gelen Vali Kemal Çeber Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinden sonra Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

İkizdere ilçesindeki ilk ziyaretinde Kaymakam Abdülhamid Uyar'dan ilçenin sorunları hakkında genel bir bilgi alan Vali Kemal Çeber daha sonra İkizdere Belediye Başkanlığı'na geçerek Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Buradan İlçe Emniyet Amirliği'ne geçerek Emniyet Amiri Mahir Yüksel'den ilçe merkezindeki asayiş olayları konusunda istatistiki bilgiler alan Vali Çeber, ardından İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerler tarafından törenle karşılandı. Jandarma Komutanı Bçvş. Burhan Işık'tan da ilçe köylerinin ve trafik konusundaki çalışmalarını dinleyen Vali Kemal Çeber "İlçemiz Rize'nin en büyük yüzölçümüne sahip. Yol ağımız da fazla. Asayiş konusunda sıkıntımız olmamasından memnunum. İnsanımız çok bilinçli ve kanunlara saygılı. İlçemizde 14 km. uzunluğunda Doğalgaz Boru hattı geçiyor. 14 bin 300 metre uzunluğunda dünyanın 3. en uzun tüneli Ovit Tüneli ilçemizde bulunuyor" dedi.

Daha sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ders gören bir sınıfa girerek öğrencileri dinleyen Vali Kemal Çeber ilçeden ayrıldı.

Vali Kemal Çeber'in İkizdere incelemesinde İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağ ile daire amirleri eşlik etti. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title