Haberler

Vali Büyükersoy, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde, Yeni Doğan, Kadın Doğum ve Çocuk Servislerini inceledi.

Buradaki hastaların sağlık durumları hakkında Hastane yöneticisi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız'dan bilgi alan Sayın Valimiz, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Onlara, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını, verilen hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu.

Burada bir açıklamada bulunan Sayın Valimiz;

"Hastane personelinin, vatandaş odaklı hizmet sunması, Kamu hizmetini yürütürken güler yüzlü olması ve sabırlı davranması gerektiğini belirtmek isterim. Sizler etrafınıza pozitif enerji yayarsanız, çevrenizden de pozitif enerjiyi misli ile alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Bu nedenle her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe çalışanın da işini severek yapması, etrafına pozitif enerji vermesi gerekir; böylece zaten hastalıktan müzdarip olan vatandaşımızın iyileşmesine katkı sunmuş olsun." Dedi.

Hastane genelinde hijyen kurallarına uyulması ve bu konuda gereken çalışmaların yapılmasına da değinen Sayın Valimiz, Eşleri Kadriye Büyükersoy Hanımefendi ile birlikte Yeni doğan, Kadın Doğum ve Çocuk servislerini gezip hastalara acil şifa dileklerinde bulundular. Kadriye Büyükersoy Hanımefendi yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek onların mutluluklarını paylaştı, tedavi gören küçük çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vedat Büyükersoy Muş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title