Haberler

Ünlü Yapımcı Güner Namlı Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Türkiye’nin en ünlü film yapımcılarından ve eski tiyatro oyuncularından Güner Namlı, doğup büyüdüğü Ayvalık’ın Altınova Mahallesinde bulunan Hacı Bayram Veli Camiinde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

Türkiye'nin en ünlü film yapımcılarından ve eski tiyatro oyuncularından Güner Namlı, doğup büyüdüğü Ayvalık'ın Altınova Mahallesinde bulunan Hacı Bayram Veli Camiinde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

Bugüne kadar televizyon ekranlarının unutulmaz dizi filmleri; Bizimkiler, Şehnaz Tango, Perihan Abla, Tanrı Misafiri, Kızlar Yurdu gibi klasiklerinin yanı sıra, Hasip ile Nasip gibi birçok ünlü sinema ve reklam filmlerinin yapımcılığını üstlenen 76 yaşındaki Güner Namlı, önceki akşam aniden fenalaşarak, Edremit'teki özel bir hastanede tedavi altına alınmasına rağmen hayatını kaybetti.

Namlı'nın cenazesinde; çok sevdiği eşi Aysel Namlı ile tek evladı olan Ali Namlı'nın yanı sıra; Ünlü sinema sanatçısı Perran Kutman, Yaklaşık 13 yıl ekranlarda yayınlanmasıyla bugüne kadar en uzun süreli yayınlanan dizi olarak bir rekor kıran 'Bizimkiler' dizisinin başrol oyuncusu ve dizide 'Ali' karakterini canlandıran Atılay Uluışık, yapımcı yönetmen Taner Akvardar, ünlü sinema yönetmeni Zafer Par, Güner Namlı'nın ortağı Umur Bugay, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği'nin (IPRA-International Public Relations Association) 2014 yılı Dünya Başkanı Dr. Zehra Güngör, Yargıtay Onursal Baş Savcısı Sabih Kanadoğlu, İşadamları Halil Bezmen, Köklen Sabuncugil, Ankara Vali Yardımcısı ve eski Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Küçükköy'ün eski Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer, SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm, Ayvalık'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Cenazede ünlü yapımcı merhum Güner Namlı'nın biricik eşi Aysel Namlı'nın bitkin hali dikkatlerden kaçmazken, Namlı'nın cenazesi kılınan öğle namazının ardından gözyaşlarıyla Altınova Kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine İstanbul'dan gelerek katılan ünlü oyuncu Perran Kutman, 49 yıllık yakın dostu olan Güner Namlı'yı kaybetmekten duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Ne yazıkki yakın dostlarım bugün olduğu gibi birer birer bizleri terk ediyorlar. Üzüntüm sonsuz" diye konuştu.

Türkiye'de en uzun süreli yayınlanan ve yapımcılığını Güner Namlı ile Umur Bugay'ın üstlendiği 'Bizimkiler' dizisinin Ali'si; Atılay Uluışık ise, diziye 19 yaşındayken başladığını ve diziyle büyüdüğünü ve bu süreçte dizi filmin yapımcıları Güner Namlı'dan büyük destek gördüğünü söyledi.

Cenazede bulunan Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği'nin (IPRA-International Public Relations Association) 2014 yılı Dünya Başkanı Dr. Zehra Güngör ise, Namlı'nın yeğeni olduğunu belirterek, "Benim bugün bu noktalara gelebilmemin en büyük sebebi Güner Namlı idi. O'na çok şey borçluyum" dedi.

Ayvalık'ta kültür ve sanat alanının yanı sıra eğitime verdiği desteklerle tanınan, ilçede yoksul vatandaşlara gizlice yaptığı ekonomik katkılarla fakir ailelerin 'Aysel Ablası' olarak nitelendirilen, 'Vatandaşın Yeri' adlı halka açık sosyal dükkanın sahibi Aysel Namlı'nın da eşi olan Güner Namlı'nın yaşamını yitirmesi başta Yeşilçam camiası olmak üzere sanat dünyasını üzüntüye boğmuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aysel Namlı Altınova Türkiye Ayvalık Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title