Haberler

Ünlü İsimler "Uyuşturucu Ticareti" Davasında Beraat Ettiler

Güncelleme:

Aralarında ünlü oyuncuların da bulunduğu "uyuşturucu ticareti" davasında karar açıklandı. Ünlü isimler beraat etti.

Ünlülerin uyuşturucu davasında mahkeme kararını verdi. 53 sanıklı davanın görüldüğü İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Şahin Irmak, Engin Günaydın, Sarp Apak 'uyuşturucu ticareti' suçundan beraat etti.

"UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN" BERAAT, KULLANMAKTAN 1 YIL HAPİS

Mahkeme ünlü isimleri 'uyuşturucu kullanmak' suçundan ise 1 yıl hapis cezasına çarptırdı. Hapis cezalarını hükmün açıklanmasının geri bırakılması kapsamında erteledi.

KOCAOĞLU VE İZZİ'YE BERAAT

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla yargılanan Rıza Kocaoğlu ve Vedi İzzi ile birlikte, sanıklar Fırat Dağtaş, Dilek Dağtaş ve Mehmet Fırat Alyamaç beraat etti.

CEZA ALAN SANIKLAR...

Ahmet Yılmaz uyuşturucu ticareti yapmaktan 5 yıl, Dilek Dağtaş, İbrahim Bayraktar, Ahmet Sağlam, Aydın Kardaş, Zeki Yalçın 6 yıl 3 ay, Özhan Binici, Nusret Aldemir, Abdurrezzak Şin 4 yıl 2 ay, Ahmet Çardak ve Mustafa Çardak 5 yıl 10 ay, Murat Yaşar, Şengül Yaşar, Cemil Zirek ve Gül Zirek de 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Operasyonun olacağını sızdırdığı iddiasıyla "Görevi kötüye kullanmaktan" yargılanan polis memuru Fatih A. hakkında da beraat kararı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kenan İmirzalıoğlu Ersin Korkut İstanbul Magazin Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (51)

PKKLİ:

ADALET SADECE FAKİRE GÜÇSÜZE ÇALIŞIYOR

24
3
yanıtYanıtla
ahmet:

ne güzel ülkemiz var ne davası olsa alayına beraat çıkıyor demekki hukukçular iyi yetiştiriliyor. bir gün müebbet veriyorlar ertesi gün serbest bırakıyorlar.

20
1
yanıtYanıtla
AK PARTİLİ KÜRD:

ADALET SADECE FAKİRE GÜÇSÜZE ÇALIŞIR OLDU. BU HAKİMLERE EL ATMAK LAZIM

16
0
yanıtYanıtla
durum:

Fakir olmaya gör, bu ülkede zengin olucan

12
0
yanıtYanıtla
EMEL:

Alın size adalet. Bu adaletten ne beklenirdi ki zaten

10
1
yanıtYanıtla
Vatandaş Kemal:

sanatçıların çoğunluğu uyuşturucu müptelası. O yüzden ne memleket sevdaları var nede din iman. Parayı bulunca hepsi azıyor.

9
2
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

hakimi paraya boğmuşlardır

8
3
yanıtYanıtla
DOĞRULAR:

hapse atın cezaları neyse çeksinler

8
2
yanıtYanıtla
rojda:

biz zaten böyle bir karar cikacagini biliyoduk yazik bu ülkeye neresinden tutarsan tut eline geli veryo akp bu ülkeyi sekülerlestirmistir o kadar baska hic bir faydasi yoktur

2
7
yanıtYanıtla
Sert Konuşur:

deniz seki ne olacak

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title