Haberler

Üniversitede Katliam: 33 Ölü

ABD Tarihinin En Kanlı Okul Saldırısının Meydana Geldiği Virginia Tech Üniversitesi'nde, Son Bilgilere Göre Saldırgan Dahil 33 Kişi Öldü, 15 Kişi Yaralandı.

ABD tarihinin en kanlı okul saldırısının meydana geldiği Virginia Tech Üniversitesi'nde, son bilgilere göre saldırgan dahil 33 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Polis müdürü Wendell Flinchum, önce yaklaşık 900 öğrencinin kaldığı bir yurtta, 2 saat sonra da mühendislik ve bilim fakültesinde silahlı bir kişinin düzenlediği saldırıların paniğe neden olduğunu, yaralanmaların bir kısmının saldırganın kurşunuyla, diğerlerinin ise kaçmaya çalışırken ya da camdan atlamaları sırasında meydana geldiğini söyledi. Flinchum, olay sırasında kendisini öldüren saldırgan hakkında ''Size söyleyebileceğim tek şey, erkek olduğu'' dedi, saldırganın milliyeti ya da yaşı gibi konularda bilgi vermedi.Üniversite rektörü Charles Steger ise, saldırganın üzerinde herhangi bir kimlik olmadığını, kimliğini teşhis çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Steger, ayrıca okulda böyle bir olayın meydana gelebileceğinden kuşkulanmaları için bir neden bulunmadığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title