Haberler

UEDAŞ "Koordinasyon Toplantısı"Bolu'da Yapıldı

Güncelleme:

Şirket genelinde daha kaliteli hizmet verilebilmek amacıyla UEDAŞ "Yönetici Koordinasyon Toplantısı" düzenlendi.

Şirket genelinde daha kaliteli hizmet verilebilmek ve bu sürece personelin etkin katılımının sağlanabilmesi amacıyla "Yönetici Koordinasyon Toplantısı" düzenlendi. Bolu Büyük Abant Otel'de gerçekleştirilen iki gün süren toplantıya birim müdürleri tam kadro ile katıldı.

Yöneticilerin merkez ile iletişimini arttırmak amacıyla düzenlenen organizasyonda,birim müdürleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, 2013 yılı değerlendirmesi ve 2014 yılı hedefleri konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

İslamoğlu; "Temel amacımız etkin iletişim ile verimli çalışmalar yapmak"

Toplantıda konuşan Genel Müdürümüz Mehmet İSLAMOĞLU; "Temel amacımız şirketimizde kaliteli koordinasyonu ve etkin iletişimi tesis ederek verimli çalışmalar yapmak. Bu kapsamda bütün personellerimiz gerekli gayret ve özveriyi göstermelidir. Çalışanların motivasyonunun yüksek olması, uyumlu ve başarılı ekip çalışmasıyla hizmet kalitemizi arttırabiliriz. Koordinasyon toplantılarımız düzenli olarak devam edecek " diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title