Haberler

Üç Kardeşe Sürpriz Parti

Güncelleme:

Cem, Kerem Ali ve Defne Lina Köse, yeni yaşına mangal partisiyle girdi.

FMV Işık Okulları Lise 3'üncü sınıf Öğrencisi Cem ile aynı okulun 4. Sınıf Öğrencisi olan İkiz kardeşleri Kerem Ali ve Defne Lina, Suadiye Zafer Sitesi'ndeki evlerinde yapılan mangal partili doğum günüyle, yeni yaşına girdi.

Dost ve Arkadaşlar bir arada

Aslen Sakaryalı olan Anadolu Sigorta Acentesi Temsilcisi İlkay Candan Köse ile Goodyear Emeklisi Makina Mühendisi Murat Köse çiftinin FMV Işık Okulları Lise 3'üncü sınıf öğrencisi olan büyük oğlu Cem Köse ile FMV Işık Okulları'nda 4. Sınıfa geçen İkiz çocukları Kerem Ali ve Defne Lina için Kocaeli Suadiye'deki Zafer Sitesi'ndeki evlerinin önünde doğum günü partisi düzenledi. İlkay Candan Köse ile Murat Köse çiftinin İstanbul ve Zafer Sitesi'ndeki dost ve arkadaşları ile Cem, Kerem Ali ve Defne Lina'nın da sınıf arkadaşların biraraya geldiği doğum gününde, davetliler mangal keyfi yaşadı. Özel olarak hazırlanan pastayı alkışlar arasında kesen Cem, Kerem Ali ve Defne Lina, adeta hediye yağmuruna tutuldu. Gecede sürpriz hazırlayan İkizler Kerem Ali ve Defne Lina kardeşler, Zafer Sitesi'ndeki arkadaşlarıyla birlikte, davetlilere Müzik ziyafeti sundu. Doğum Gününe ayrıca, Cem, Kerem Ali ve Defne Lina'nın Bodrum Pier'in sahibi olan Teyzesi Sevilay Candan Aydın ile Eniştesi İşadamı Necat Aydın'da katılarak, sürpriz yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Sigorta Kerem Ali Suadiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title