Haberler

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Yıldız, Türkmenlerle Buluştu

- Büyükelçi Fatih Yıldız ve eşi Nesrin Yıldız'ın Türkmen Kardeşlik Ocağı'ndaki kütüphaneyi gezmesi Yıldız'ın Türkmen Kardeşlik Ocağı'nda verilen yemekte Türkmen ailelerle bir araya gelmesi, sohbet etmesi Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız ile röportaj Türkmen Kardeşlik Ocağı Başkanı...

- Büyükelçi Fatih Yıldız ve eşi Nesrin Yıldız'ın Türkmen Kardeşlik Ocağı'ndaki kütüphaneyi gezmesi

Yıldız'ın Türkmen Kardeşlik Ocağı'nda verilen yemekte Türkmen ailelerle bir araya gelmesi, sohbet etmesi

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız ile röportaj

Türkmen Kardeşlik Ocağı Başkanı Necdet Bayatılı ile röportaj Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın başkenti Bağdat'ta Türkmen ailelerle buluştu.

Bağdat'taki Türkmen Kardeşlik Ocağı'nda verilen yemekte Yıldız, çok sayıda Türkmen aile ile bir araya geldi.

Büyükelçi Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Türkmen Kardeşlik Ocağı, Bağdat'taki Türkmenlerin en önemli yerlerinden biridir. Türkmeneli'nin farklı bölgelerinden gelen kardeşlerimizle bir araya gelerek sohbette bulunduk." dedi.

Bu tür organizasyonların devam edeceğini kaydeden Yıldız, "Önümüzdeki ayları da hep böyle Türkmeneli'nin farklı yerlerinden kardeşlerimizle bir arada geçireceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Yıldız Türkiye Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title