Haberler

'Türkiye Bırakmasını Bilmeyenler Yüzünden Çekiyor'

Başbakan Yardımcısı Şener, 'Türkiye Ne Çekiyorsa Bırakmasını Bilmeyenler Yüzünden Çekiyor. Biz Aynı Zamanda Bırakmasını Bildiğimizi Göstermek Suretiyle Herkese Örnek Olmaya Çalıştık' Dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, "Türkiye ne çekiyorsa bırakmasını bilmeyenler yüzünden çekiyor aslına bakarsanız. Biz aynı zamanda bırakmasını bildiğimizi göstermek suretiyle herkese örnek olmaya çalıştık" dedi.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Sivas'a gelen Bakan Şener, Şarkışla Kaymakamlığı ve Şarkışla Belediyesini ziyaret etti.

Daha sonra Cemel beldesinde düzenlenen Gurbetten Sılaya Cemelliler Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Şener, şenlik alanında çok sayıda vatandaş tarafından davul zurnayla karşılandı.

Şenlik alanındaki vatandaşlarla tek tek selamlaşan Şener, burada yaptığı konuşmada, 1991 yılı Ekim ayında yapılan milletvekili seçimlerinde aday olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu:

"16 yıl boyunca ara vermeksizin Mecliste bulunmak, siyasette olmak, tüm toplumun ve seçim bölgesinin talep ve sorunlarıyla uğraşmak zannedildiği gibi kolay bir iş değildir. Geldiğim nokta itibariyle 16 yıl süren siyasi hayatımda beni seçtiği, Meclise gönderdiği için tek bir hemşehrimin mahcubiyet duyduğunu zannetmiyorum.

Diyorlar ki, '22 Temmuz seçimleriminde niye aday olmayacağını ilan ettin?' Türkiye ne çekiyorsa bırakmasını bilmeyenler yüzünden çekiyor aslına bakarsanız. Biz aynı zamanda bırakmasını bildiğimizi göstermek suretiyle herkese örnek olmaya çalıştık."

Şener, konuşmasının ardından basın mensuplarının "Türkiye ne çekiyorsa bırakmayı bilmeyenler yüzünden çekiyor" sözüyle kimi kast ettiğini sorması üzerine şöyle konuştu:

"Türkiye'deki siyasetin geneliyle ilgili bir şey söyledim. Özel birini söylemedim. Burada ben yeni bir şey söylemedim. Ben bir şeyi pekiştirerek anlatabilmek için herkesin genel olarak kabullendiği bir şeye vurgu yapmak istedim."

Şener, bu sırada bir vatandaşın YÖK Başkanı olmasını istediklerini söylemesi üzerine, gülerek "YÖK Başkanlığını ben istemiyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 162. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title