Haberler

Trakya'da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Güncelleme:

Trakya'da düzenlenen karne töreni sonrası öğrenciler yarıyıl tatiline girdi. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da yapılan törenlerde binlerce öğrenci karnelerini aldı.

Trakya'da öğrenciler, okullarda düzenlenen karne töreni sonrası yarıyıl tatiline girdi.

Edirne'de il genelinde 292 okulda öğrenim gören 56 bin 645 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Vali Fahri Yücel İlkokulu ve Selimiye İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenlerine katılan Vali Yunus Sezer, öğrencilere karnelerini verdi.

Edirne'de eğitimin başarısını artırmak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Vali Sezer, "Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. İlimizde özel olarak uyguladığımız projeler var. 'Bir Kahvenizi İçeriz' projesi kapsamında 15 bin ailemizi evlerinde ziyaret ettik, çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında yapılacakları değerlendirdik. Özellikle dezavantajlı öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizin spor ve kültürel faaliyetle ilgilenmelerini istiyoruz. Öğrencilerimizi spor ve müzikle buluşturduk." dedi.

Kırklareli

Kırklareli'nde de Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu'nda tören düzenlendi.

Derslikleri gezen Vali Birol Ekici ile Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, öğrencilere karnelerini verdi.

Vali Ekici, il genelinde 55 bin 120 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını ifade etti.

Kırklareli'nin eğitimde çok başarılı bir kent olduğunu ifade eden Ekici, "Çok başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Hepinizin bildiği üzere Kırklareli eğitimde en ön şehirler arasında bu yılda bu derecemize daha büyük başarılar kattık." dedi.

Vali Ekici, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tekirdağ

Tekirdağ il genelinde 213 bin 179 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Mevlana İlkokulu'ndaki törende öğrenciler, karnelerini İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'dan aldı.

Ulusan, bir süre sohbet ettiği öğrencilere, karnelerini dağıttıktan sonra çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Tekirdağ Edirne Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title