Haberler

Trakya'da Kış

KIRKLARELİ/TEKİRDAĞ/ Kırklareli ve Tekirdağ ile İstanbul'un Silivri ilçesinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor.

KIRKLARELİ/TEKİRDAĞ/ Kırklareli ve Tekirdağ ile İstanbul'un Silivri ilçesinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor.

Kırklareli'nin Kofçaz, Vize ve Demirköy ilçelerinde yoğun kar yağışı ve tipi, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kar kalınlıkları, Demirköy ilçesi Mahyatepe mevkisinde 90, Kofçaz ilçesinde 25, Vize ilçesinde ise 20 santimetreye yükseldi.

Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri, Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yolunda trafikte aksama olmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının 15 santimetreye yükseldiği bu bölgede bazı araçlar yolda kaldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede kar yağışının etkisini artırdığını söyledi.

Ulaşıma kapanan köy yolu sayısının 37'ye çıktığını belirten Eser, tüm ekiplerin gece gündüz demeden karla mücadele ettiğini vurguladı.

Tekirdağ

Tekirdağ'da ise yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Muratlı ilçesinde 16, Şarköy ilçesinde 18, Süleymanpaşa ilçesinde 4 mahalleye ulaşım sağlanamıyor.

Şarköy-Malkara karayolu ile Tekirdağ'ı Hayrabolu, Malkara ve Muratlı'ya bağlayan karayollarında ulaşım zaman zaman duruyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 18. Şube Şefliği ekipleri, kısmen kapanan bu yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Yoğun kar yağışı yüzünden Saray ilçesinde 9, Şarköy ilçesinde 10 kırsal mahallede elektrik kesintisi yaşanıyor. Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) ekipleri, arızaların giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Silivri

Yoğun kar yağışı, Silivri'nin özellikle kırsal mahallerinde etkisini hissettiriyor.

Fenerköy Mahallesi'nde tipiye dönüşen yağış, araç sürücülerinin trafikte ilerlemesini güçleştiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Silivri Belediyesine bağlı ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece civarında seyrettiği ilçede rüzgar da etkili oluyor.

D 100 karayolu ile TEM otoyolunda kar yağışı ve tipiden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Tekirdağ Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title