Haberler

Trabzonspor'da Yanal'ın Sıkıntılı Günleri

Trabzonspor'da 2'nci yarıdaki ilk yenilgisini almasına rağmen yönetim tarafından da sert şekilde eleştirilen Ersun Yanal, sıkıntılı günler yaşıyor.

Trabzonspor'da 2'nci yarıdaki ilk yenilgisini almasına rağmen yönetim tarafından da sert şekilde eleştirilen Ersun Yanal, sıkıntılı günler yaşıyor.

İPLER GERİLDİ

Bordo mavili takım, Gaziantepspor karşısındaki 2-0'lık mağlubiyetle ilk 4 sıra hedefinde büyük yara alırken Ersun Yanal'ın özellikle yöneticilerin tutumundan rahatsızlık duyduğu ileri sürüldü. Gaziantepspor maçından sonra Başkan Yardımcısı Ali Uzunay'ın sosyal medya üzerinden takımı ruhsuzlukla suçlaması, diğer Başkan Yardımcısı Yakup Aslan'ın da sahada daha savaşçı bir takım görmek istediklerini söylemesi, yönetimle Ersun Yanal arasındaki ipleri daha da gerdi.

AÇIKLAMALARDAN RAHATSIZ OLDU

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımın antrenmanlarınaa almadığı Gineli oyuncu Kevin Constant için bir türlü kadro dışı kararı aldıramayıp bu konuda da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerle gerginlik yaşayan Ersun Yanal, son açıklamaların ardından adeta isyan etti. Yanal'ın yakın çevresine bu tip açıklamaların kendisine değil de medyaya yapılmasından duyduğu rahatsızlığı ilettiği belirtildi.

"ERKAN ZENGİN ARANIYOR"

Bu arada Trabzonspor'da ara transferde büyük umutlarla alınan ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Erkan Zengin'de hedef tahtasına oturtulan isimlerin başında geliyor. Özellikle son maçlarda ortaya koyduğu performansla büyük eleştiri alan Erkan Zengin için Karadeniz'de Son Nokta Gazetesi, "Soyadı ve ücreti Zengin, futbolu fakir! Erkan aranıyor" ifadesini kullandı. Günebakış Gazetesi ise, 2.5 yıllık maliyeti 6.5 milyon euroya ulaşan oyuncunun kötü performansına rağmen oyundan bile alınmadığına dikkat çekerek, "Erkan'ın ayrıcalığı nedir?" sorusunu yöneltti. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Erkan Zengin Trabzonspor Ersun Yanal Politika Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

Bakmadan Geçme

Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title