Haberler

Trabzon Tonya'daki Yangında Anne Öldü, 2 Çocuğu Yaralı Kurtarıldı

Tonya'daki yangında anne öldü, 2 çocuğu yaralı kurtarıldıTRABZON'un Tonya İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında tek katlı bir ev kül oldu.

Tonya'daki yangında anne öldü, 2 çocuğu yaralı kurtarıldı

TRABZON'un Tonya İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında tek katlı bir ev kül oldu. Yangında evde bulunan 24 yaşındaki Canan Kurt hayatını kaybetti, kızı 4 yaşındaki Hazal Su ile 2 yaşındaki Ecrin Ada yaralı olarak kurtarıldı.

Yangın, dün gece saat 01: 00 sıralarında İlçe'nin Yenimahalle Velialtı sokağında Uğur Kurt'a ait evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında alevleri fark eden Uğur Kurt, çocuklarını camdan çıkararak kurtardı. Eşini kurtarmak için yeniden eve girmek isteyen Uğur Kurt alevlerin yükselmesi üzerine başarılı olamadı. Kısa sürede büyüyen yangında ev küle döndü. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri vücudunda yanıklar oluşan ve dumandan etkilenen 2 çocuğu ilk müdahalenin ardından ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesine ulaştırdı. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen evde yanarak can veren Canan Kurt'un cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yenimahalle Muhtarı Ahmet Kurt, yangını duyunca hemen eve koştuklarını belirterek 'Alev çok yükselmişti. Uğur, çocuklarının ve eşinin içeride olduğunu söyledi. Önce küçük çocuğunu aldı, sonra büyük kızını aldı. Çocuk bayağı yanmıştı. Daha yapılacak bir şey yoktu. Alevler her tarafı sarınca eşini alamadıkö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Ahmet Kurt Trabzon Tonya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title