Haberler

Torunlarını Göremeden Canından Oldu

Manisa'da 87 yaşındaki Mustafa Bacak, tren garına 200 metre mesafedeki bir su tahliye kanalında ölü bulundu.

Manisa'da 87 yaşındaki Mustafa Bacak, tren garına 200 metre mesafedeki bir su tahliye kanalında ölü bulundu. Ahmetli İlçesi'nden torunlarını görmek için geldiği öğrenilen yaşlı adamın, kanala düşüp yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ahmetli'de yaşayan Mustafa Bacak, dün (cumartesi), torunlarını görmek için trenle Manisa'ya geldi. Garda trenden indiği belirlenen Bacak'ı evde bekleyen yakınları, gelmemesi üzerine merak edip, durumu polise bildirdi. Polis Bacak'ı her yerde aramaya başladı. Bugün saat 16.00 sıralarında Manisa Garı'na 200 metre mesafedeki rayların altından geçen su tahliye kanalının yanında bir çanta görenler polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın Bacak'a ait olduğu belirleyip, aramaları bu yönde yoğunlaştırdı. Kanalda yaşlı adamın cesedine ulaşıldı. Üzeri kapalı olan kanala rayların arasındaki boşluktan düşüp, başını çarparak yaşamını yitirdiği sanılan bacak'ın cesedi 112 ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla, merdivenle kanala inilerek, güçlükle çıkartıldı. Bacak'ın cesedi savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Manisa Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. Polis, Bacak'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmetli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title