Haberler

Tokat Tanju Çolak'tan, Tokat'ta AK Parti Adaylarına Destek

Tanju Çolak'tan, Tokat'ta AK Parti adaylarına destek Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, AK Parti Tokat Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla kente geldi.

Tanju Çolak'tan, Tokat'ta AK Parti adaylarına destek

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, AK Parti Tokat Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla kente geldi.

İlk olarak Turhal İlçesi'nde ziyaretlerde bulunan Tanju Çolak, daha sonra AK Parti Tokat 2'nci sıra Milletvekili adayı Celil Göçer ile birlikte kent merkezine geldi. Cumhuriyet Meydanı'nda partililer tarafından karşılanan Tanju Çolak'a, Tokatspor forması hediye edildi.

Burada açıklamalarda bulunan Tanju Çolak, Tokat'ta AK Parti'nin şampiyon olacağını söyleyerek, "Hedefimiz 5 ama 4'ümüz garanti. 5 için uğraş veriyoruz, mücadele ediyoruz. Durmuyoruz, koşuyoruz. Ben de destek için buraya geldim. Turhal'ı yıktık, yaktık. Kısaca halkımızla kucaklaştık AK Parti olarak. Amacımız bu yolda yürümek, güzellikleri halkımıza sunmak" dedi.

Tanju Çolak, 'Süper Lig'de kim şampiyon olur?' sorusuna ise "Ben falcı değilim. Ben eski bir futbolcuyum, gol kralıyım. Türkiye'de yaşanmamış bir şey yaşanıyor son zamanlarda. 3 takım at başı gidiyor. Bir hafta Fenerbahçe liderliği alıyor, bir hafta Beşiktaş, bir hafta Galatasaray alıyor. Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'ın Şampiyon olmasını istiyorum. Ama Beşiktaş da olsa hayır demem" diye cevap verdi. Tanju Çolak daha sonra, alana getirilen kaleye geçerek penaltı atışı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tanju Çolak Ak Parti Tokat Politika Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (1)

kuş osman:

tanju tokat seni seviyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title