Haberler

Teslim Olan Teröristlerin İtirafları Örgütün Gerçek Yüzünü Ortaya Koydu

Güncelleme:

Yüksekova'da teslim olan 2 terörist PKK'nın gerçek yüzünü ortaya koydu. Örgüt, teröristlerden halkın boşalttığı evleri ve eşyaları yakmalarını istemiş.

Yüksekova'da 7 teröristle birlikte teslim olan 2 teröristin itirafları bölücü terör örgütünün gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

CEMİL BAYIK'IN EN GÜVENDİĞİ ADAM TESLİM OLMUŞTU

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütünün sözde yöneticilerinden Cemil Bayık'ın en güvendiği ve Yüksekova'ya bizzat seçilerek gönderildiği söylenen Güngör Mahallesi sorumlusu bir terörist, yanındaki 6 teröristle birlikte teslim olmuştu. Teslim olan teröristlerden ikisinin itirafları bölücü terör örgütünün durumunu gözler önüne sermekte.

"BİZE EŞYALARI VE BİNALARI YAKIN DİYORLARDI"

Teröristlerden ilki, pişman olduğunu vurgulayarak,"Yaptığımızın yanlış olduğunu öğrendik. Çünkü halk kanmadı. Halka o kadar çok zarar verildi. Bu yanlışımızı anladım, devletin güvenlik güçlerine sığındık. 'Yakın' diyorlardı; eşyaları binaları yakın diyorlardı" ifadesini kullandı. Hendek kazanarak özgürlüğü yakalayacaklarını sandıklarını söyleyen terörist, "Biz başlarken böyle inandık, fakat sonunda gördük ki; gerçeği öyle değil. Eğer bir faydası olsaydı, insanlar bu kadar rahat gitmezdi, terk edip gitmezdi. Biz bunu geç olsa da anladık" diye konuştu.

"ASKERLER BİZE İYİ DAVRANDI"

Diğer terörist ise, "Bilmiyordum böyle olduğunu, millet bahsedince güzel falan sandım. Öyle katıldık. 20 gün tünelde çalıştım. 'Yapamıyorum' dedim. Gitmek istedim. Pişmandım, eve gitmek istedim. Bir yolunu bulup gitmek istedim. Bulamadım. En sonunda, yol bulduk, arkadaşlarla; 'gidelim, teslim olalım' dedik. Bir yolunu bulup teslim olduk. Askerler bize iyi davrandı."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemil Bayık Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

terörist ahmet türk e ihale verilmesin:

suriye sınırında ki beton işi terörsit ahmet türk ten alınsın

14
2
yanıtYanıtla
lağım hewalliği:

lağım fareleri bunlar, lağıma tünel kazarken büyük kedi yakalamış. . .

11
3
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKLER:

BUNLARI TAS OCAKLARINA KÖMÜR MADENE SOKUN VE CALISMAYA BASLASINLAR

3
0
yanıtYanıtla
berat:

akp pkk elele güney doguyu yeni liyorlar kentsel dönüşüm olacak ne yazıkki halkı ikana edemediler kanlı yola baş vurdular herşeye hazırlıklara göz yumdular arada insanlar ölüyor siyasette her şey beklenir

2
0
yanıtYanıtla
berat?:

onca mal gördümde seningibisiyle ilk kez karşılaşıyorum numuneliksin

yanıt1
yanıt0
islam:

onlar bizleri şehit etsin sizler de yakalayın komik hemi de çok komikkkkkkkkkkk

1
1
yanıtYanıtla
ADSIZ:

Terörün adı değişir yöntemi değişmez, ASALA , PKK PYD, İŞİD olmuş fark etmez. Önemli olan kimin adına savaştığınız, Örnekmi Taliban Ruslara karşı savaşırken Mücahit ABD ye karşı savasır sa terörist dir.

0
0
yanıtYanıtla
ayyyşe:

ne kadar da inandırıcı ya. kamuoyuyla bu kadar da dalga geçilmez. bunu yaparken gerçeği bilen insanlar bizimle nasıl alay eder diye hiç düşünmedi mi acaba bu habere yapan dahi :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title