Haberler

Terörle Mücadelede "Sürekli Teyakkuz Gereği" Vurgusu

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısında, Terörün Ne Zaman, Nerede ve Hangi Şartlarda Ortaya Çıkacağının Bilinmemesi Gerçeğinden Hareketle 'Sürekli Olarak Teyakkuz Halinde Bulunulması' Gereği Vurgulandı.

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında, terörün ne zaman, nerede ve hangi şartlarda ortaya çıkacağının bilinmemesi gerçeğinden hareketle ''sürekli olarak teyakkuz halinde bulunulması'' gereği vurgulandı.

Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, ilgili güvenlik ve istihbarat birimlerinin sunduğu bilgiler ışığında, terörle mücadele alanında yürütülmekte olan çalışmaların değerlendirildiği ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü, terörle mücadele kapsamında yürütülen ekonomik ve sosyal tedbirlerin uygulanma durumunun bir kez daha gözden geçirildiği belirtildi.

Açıklamada,toplantının gündeminde olmamasına karşın, Ankara'da ele geçirilen patlayıcı ile ilgili değerlendirmelerin de yapıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title