Haberler

Teröristlerin Kabusu, Mavi Bereli Kadın Askerler Yemin Etti!

Güncelleme:

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanlığında, Teröristle Mücadele Harekatı Kursu'na katılan bin 688 uzman erbaş, düzenlenen törenle mezun oldu.

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanlığında, Teröristle Mücadele Harekatı Kursu'nu katılan bin 688 uzman erbaş, düzenlenen törenle mezun oldu. Foça ilçesindeki okulda 4 ay süresince gerçekleştirilen, operasyon eğitimi, pusu, baskın, hukuk, insan hakları, arama kurtarma, ilk yardım ve KBRN (Kimyasal, biyolojik, radyoaktif ve nükleer silah) kurslarını başarıyla tamamlayan bin 688 uzman erbaş için alayda tören düzenlendi.

''ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE SİSTEMİ IŞIĞINDA YETİŞTİLER''

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Çekiç, 16 haftalık eğitim süresince Atatürkçü düşünce sistemi ışığında aklı ve bilimi rehber edinen, ahlaki ve mesleki değerlere gönülden bağlı uzman erbaşların yetişmesi için azami gayret gösterildiğini belirtti.

''ULUSUMUZUN GÜVENİ EN BÜYÜK HAZİNENİZDİR''

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan uzman erbaşlara da seslenen Çekiç, şöyle devam etti: "Ulusumuzun sizlere olan güveni en büyük hazinenizdir. Jandarma Genel Komutanlığının ulusuyla olan sevgi, güven ve gönül bağının sürdürülmesi ve daha da yüceltilmesi için atacağınız her adımı mutlaka düşünerek atınız. Sizleri seviyor, sizlere güveniyor, sizlere inanıyoruz."

UZMAN ERBAŞLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Kursiyerler adına konuşma yapan Jandarma Uzman Çavuş Ali Altınsoy ise kursu başarıyla bitirmenin sevincini, arazi şartları ve yorgunluk hallerinde bile çok büyük başarılar kazanabileceğini öğrenmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.Konuşmanın ardından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Eğitimlerini dereceyle bitiren uzman erbaşlara belgeleri ve ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

TERÖRİSTLERE GÖZDAĞI

Törende, kursiyer kadın astsubaylar, yakın dövüş hareketleri gösterisi sundu. Gösteri birliği de tüfekli hareketler sundu. Yakın dövüş ve tüfekli gösterileriyle adeta düşmanlara gözdağı veren erbaşlar, izleyenlerden büyük alkış aldı. Gösteri sonunda kadın kursiyerler Türk bayrağı açtı. Kursu başarıyla tamamlayan erbaşlar Komando Andı okudu.

UZMAN ERBAŞLAR TAYİN EDİLDİ

Kurslarını tamamlayan uzman erbaşlar terörle mücadele kapsamında Doğu, Güneydoğu ve Afrin'deki jandarma komando ile jandarma özel harekat birliklerine tayin edildi.

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Foça Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500

Yorumlar (7)

KAAN:

YÜCE ALLAH TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ KORUSUN

18
1
yanıtYanıtla
Haberci:

Allah Korusun MASALLAH.

10
0
yanıtYanıtla
MÜCAHIT:

MASALLAH PANTERLER ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

8
0
yanıtYanıtla
kartal:

askerlerimizi polisimizi hepsinin allah yardimcisi olsun kazadan beladan korsun onlari rabim butun askerimizin polisimizin hepsini tek tek opuyor allaha emanet ediyorum

4
0
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

LAİLAHEİLLALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBIM SİZİ KORUSUN

0
0
yanıtYanıtla
......:

bunu gören hevallere korku bastı :)) kadın askerlerimiz bile sizden daha mert, fistanlılar kaçın :)

0
0
yanıtYanıtla
TC TC TC:

TC. TC. TC. Helal olsun, izlerken bile gözlerim doldu, GURURUMUZ ORDUMUZ. TC. TC. TC.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title