Haberler

Tekirdağ Tavuk Kavgası Yapan 2 Yaşlı Hastanelik Oldu

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde, bahçesine giren tavuklara kızan 81 yaşındaki Cafer Çurlu, komşusu 77 yaşındaki Yusuf Oduncu ile kavgaya etti.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde, bahçesine giren tavuklara kızan 81 yaşındaki Cafer Çurlu, komşusu 77 yaşındaki Yusuf Oduncu ile kavgaya etti. Birinin bahçe çapa diğerinin ise sopa kullandığı kavgada yaralanan Çurlu ve Oduncu kafalarından ve ellerinden yaralanarak hastanelik oldu.

Yeni Mahalle çevre yolu üzerinde oturan Cafer Çurlu, yan komşusu olan Yusuf Oduncu'nun tavuklarının bahçesine girmesine kızarak tepki gösterdi. İkili arasında tavuklar nedeniyle yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yusuf Oduncu elindeki sopayla, komşusu Cafer Çurlu ise çapa ile saldırdı. Kafalarından ve ellerinden yaralanan ikili bir süre sonra kendi imkanlarıyla Malkara Devlet Hastanesine gelerek tedavi altına alındı.Yusuf Oduncu hastaneye getirdiği kazmayı göstererek, 'Cafer bana bununla vurdu. Çok canım yanıyor. Bende bunu polise getirdim. İşte Cafer'in bana vurduğu delilö dedi.

Polis ikilinin birbirinden şikayetçi olması üzerine soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title