Haberler

Taşdibi Sahili Çöp Yığınıyla Doldu

Antalya'nın Demre İlçesi'nde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınanın ardından oluşan selin getirdiği molozlar, Taşdibi Sahili'nde devasa çöp yığınları oluşturdu.

Antalya'nın Demre İlçesi'nde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınanın ardından oluşan selin getirdiği molozlar, Taşdibi Sahili'nde devasa çöp yığınları oluşturdu.

Demre'de pazartesi günü başlayıp aralıklarla süren şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle oluşan sel, birçok evle tarım arazisinde su baskınlarına neden oldu. Üreticiler yara sarmaya çalışırken, Demre Çayı ile birleşen sel sularının yarattığı etki, Taşdibi Sahili'nde gün yüzüne çıktı. Sel sularıyla gelen atıkları Demre'nin en güzel sahillerinden Taşdibi'nde devasa çöp yığınları oluşturdu.

Lastik tekerlekler, sebze atıkları, odun ve ağaç parçaları, ilaç ve plastik su şişeleri cennet Taşdibi Sahili'ni boydan boya kapladı. Sahilde ortaya çıkan manzara insanoğlunun doğayı nasıl kirlettiğini de gözler önüne serdi. Günlerce fırtına ve selle boğuşan birçok sera üreticisi ise yakacak ihtiyacını karşılamak için selin sahile yığdığı odun parçalarını toplamaya başladı. Sahile dalgalar vururken, onlar arabalarını, traktörlerini topladıkları odunlarla dolduruyor.

Topladığı odunlarla otomobilinin bagajını dolduran Mustafa Siviş, "Günlerdir dondan, fırtınadan seralarımız zarar gördü. Biz de selin getirdiği odunları toplayarak yakacak ihtiyacımızı karşılıyoruz. Bütçemize katkı sağlıyoruz" dedi.

Çöp yığınına dönen sahili izleyen Demreli Mustafa Eraslan, "Güzelim sahillerimiz çöp yığınına döndü. Bu Allah'tan gelen bir afet. Ama biraz bizim de suçumuz var. Bu şişeleri, atıkları, plastikleri biz attık. Sel de getirdi, plaja yığdı" diye konuştu.

Mustafa Kıldı ise "Selden birçok üretici zarar gördü. Biz de selin getirdiği odunları topluyoruz. Yakacak ihtiyacımızı karşılıyoruz. Fakirlik ne yapalım" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title