Haberler

Suşehri'nde 71 ihtiyaç sahibi aileye kurbanlık keçi dağıtıldı

Güncelleme:

Sivas'ın Suşehri ilçesinde ihtiyaç sahibi 71 aileye kurbanlık keçi dağıtıldı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde ihtiyaç sahibi 71 aileye kurbanlık keçi dağıtıldı.

Kurbanlıklar, Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezinde tespit edilen 71 ihtiyaç sahibi aileye, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde teslim edildi.

Burada açıklama yapan Kaymakam Hidayet Sarı, vakıf görevlilerinin hassas çalışması sonucu ihtiyaç sahiplerini belirlediklerini söyledi.

Sarı, amaçlarının Kurban Bayramı'nın manevi duygusunu ihtiyaç sahibi ailelere de yaşatmak olduğunu dile getirerek, "71 ailemizin mutluluğuna şahitlik ederek biz de mutlu olduk. Yetim çocuklu ailelerimizi ön planda tutarak kurbanlık dağıtımı yaptık. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Kurbanlık dağıtım programına, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Rasim Sayın, İlçe Emniyet Müdürü Erkim Kürk, SYDV Müdürü Tevfik Coşkun ve aileler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık Suşehri Sivas Haberler

500

Yorumlar (1)

Eren Erler:

Güzel düşünce emeği geçenlerden Allah razi olsun.Ancak SYDV gelirleri Gelir ve Kurumlar vergisi tahsilât toplamının%2,8'i. Trafik para cezalarının P'si RTÜK gelirlerinin 'i yani vatandaştan toplanan vergiler ve cezalar ile toplanan paralarla Devlet adına ilce kaymakami yardımların dağıtımını yapmaktadır.. Belediye Baskani ve siyasi parti başkanı niye orada onu anlamadım?

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title