Haberler

Sürücü Rahatsızlanınca Prof. Dr. Orhan Kural, Öğrencilerin Hayatını Kurtardı!

Güncelleme:

İstanbul'dan Zonguldak'a gezi için giden üniversite öğrencilerinin bulunduğu otobüsün sürücüsü rahatsızlanınca sağa sola savrulan aracı, Prof. Dr. Orhan Kural, kontrollü olarak durdurdu.

Üniversite öğrencilerinin olduğu otobüsün sürücüsü direksiyon başında rahatsızlandı, faciayı durumu fark eden Prof.Dr. Orhan Kura, hamle yaparak önledi.

İTÜ ÖĞRENCİLERİ OCAK ZİYARETİ İÇİN ZONGULDAK'A GİDİYORDU

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nden 42 öğrencinin yanı sıra İTÜ Maden Mühendisliği Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural ile 4 akademisyen, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, Türkiye Taşkömürü Kurumu ile eğitim ocağı ziyaretinin yanı sıra madencilik hakkında bilgi almak için Zonguldak'a doğru hareket etti.

SÜRÜCÜ RAHATSIZLANDI, OTOBÜS KONTROLDEN ÇIKTI

Öğrencileri ve akademisyenleri taşıyan Arif K.'nin kullandığı 34 PJ 3363 plakalı otobüs, Anadolu Otoyolu Ankara istikameti Derince mevkisinde sürücüsünün rahatsızlanması üzerine kontrolden çıktı.

PROF. KURAL, ARACI KENARA ÇEKİP DURDURDU

Sürücünün rahatsızlandığını fark eden Kural, duruma müdahale ederek aracı yolun kenarına çekip durdurdu.

SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sürücü Arif K. hastaneye kaldırılırken, araçta maddi hasar meydana geldi.

GEZİ GRUBU BAŞKA OTOBÜSLE YOLA DEVAM ETTİ

Öte yandan üniversite öğrencileri ve akademisyenler, söz konusu yere çağrılan başka bir otobüsle Zonguldak'ın Ereğli ilçesine geldi.

"BU KADAR GENCE BİR ŞEY OLSAYDI ÇOK ÜZÜLÜRDÜM"

Kural, İzmit'e yaklaştıkları sırada bir anda otobüsün kontrolünün kaybedildiğini belirterek, "Otobüs sağa, sola ve bariyerlere doğru gitmeye başladı. Şoför uyukladı zannettim. 'Şoför Bey.' diye bağırdım. Değişen bir şey olmadı. Araba daha da hızlandı, bariyerlere çarpmaya başladı. Sağ tarafa doğru gitti, yol ayrımına doğru çarpmaya başladı. 'Birinin bir şey yapması lazım.' dedim. Allah bana o gücü verdi, frene bastım. Araba yavaşlamaya başladı. Ben de aracı kontrollü olarak durdurdum. Bu kadar gence bir şey olsaydı çok üzülürdüm. Kendimi mesul hissederdim. Bütün aileler bana emanet ettiler." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Kural Zonguldak 3. Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title