Haberler

Sınırında Öldürülen 4 IŞİD Militanı Saldırı İçin Türkiye'ye Geliyormuş

Güncelleme:

Sınırda öldürülen 4 IŞİD'li ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Bölgedeki militanlar kendi aralarında çatıştıktan sonra 2 araç, Türkiye'ye doğru gelmiş asker durdurmuş.

Suriye- Türkiye sınırının sıfır noktasında, sınır hattına yapılacak olan duvarla ilgili çalışma yapan iş makinelerinin bulunduğu bölgeye yaklaşması üzerine "Dur" ihtarına uymayan 4 IŞİD militanı öldürüldü.

IŞİD militanlarının Suriye'nin Karaveli köyünde kendi aralarında kısa süreli çatışma yaşandıktan sonra Türkiye tarafına iki aracın saldırı amaçlı geldiği yönünde yerel kaynaklardan bilgiler geliyor.

ASKER ÖNCE UYARMIŞ

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesindeki Akçakoyunlu Hudut Bölük Komutanlığı'na bağlı Ermiş Hudut Karakolu'nun karşısındaki Karaveli köyünün Türkiye tarafındaki Ermiş köyü sınır hattına hendek eşen ve sınır hattına örülecek duvarla ilgili olarak çalışma yapan iş makinelerinin bulunduğu bölgeye yaklaşmaya çalışan iki araca sınırda görev yapan ve iş makinelerini koruyan kobra tipi askeri araçtan "dur" ihtarında bulunuldu.

SALDIRMAK İÇİN GELMİŞLER

"Dur" ihtarına uymayarak Türkiye sınırına yaklaşan iki araca kobra zırhlı aracından makineli tüfek atışı yapıldı. 4 IŞİD militanı araçların içerisinde ölürken, 4 IŞİD militanı ise yaralı olarak kaçtı.

IŞİD militanlarının Suriye'nin Karaveli köyünde kendi aralarında kısa süreli çatışma yaşandıktan sonra Türkiye tarafına iki aracın saldırı amaçlı geldiği yönünde yerel kaynaklardan bilgiler geliyor.

IŞİD'LİLER KENDİ ARALARINDA ÇATIŞMIŞ ARDINDAN...

Görgü tanıkları, sınırın Suriye tarafında Karaveli köyünde IŞİD militanlarının kendi aralarında bir çatışma yaşandığını ifade ederek, "Kendi aralarındaki çatışmadan sonra iki araç Türk sınırına doğru geldi. Askerler 'dur' ihtarında bulundu.

Araçlar durmayınca kobra tipi zırhlı araçlardan ateş açıldı. 4 IŞİD militanı öldürüldü. Çatışma sesleri Ermiş köyüne kadar geldi. Bir an önce bu olayların bitmesini istiyoruz. Çok rahatsızız bu durumdan" diye konuştular.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Oğuzeli Türkiye Suriye Dünya Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (5)

işitMobil-IOS:

Yapmayın kesin yanlişlıkla ölmüşlerdir .milli yas ilan eder şimdi erdogan

8
5
yanıtYanıtla
ali:

işit ten kacanlar yine işide sığındı hahaha

2
1
yanıtYanıtla
..:

yetr

2
1
yanıtYanıtla
Kim:

Bunu Niye bukadar garipsiyon isit Ana merkezi akp ve camiler

1
2
yanıtYanıtla
antipkk:

Hadi lan ordan pis PKKli seni! ISIDde sizin gibi Terörist ne Isi var AKPde Camiide?

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title