Haberler

Streç Film Rulolarına Eroin Sakladılar

Kaçakçılara adeta nefes aldırmayan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Gürbulak Gümrük Kapısında bir tırda piyasa değeri 10 milyon 300 bin TL olan 103 kilo eroin ele geçirdi.

Kaçakçılara adeta nefes aldırmayan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Gürbulak Gümrük Kapısında bir tırda piyasa değeri 10 milyon 300 bin TL olan 103 kilo eroin ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, İran'dan gelerek Erenköy Gümrük Müdürlüğüne gitmek üzere Gürbulak Gümrük Sahasına giriş yapan transit yükü taşıyan tır, gümrük tescil işlemlerini müteakip risk analizi kapsamında X-Ray taramasına sevk edildi. Yapılan X-Ray taramasında streç film taşıdığı beyan edilen tırın orta kısmında şüpheli yoğunluk farkı tespit edildi ve detaylı aranmak üzere personel refakatinde arama hangarına yönlendirildi. Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra arama hangarına getirilen narkotik dedektör köpek Ari dorsenin orta kısmında bulunan kolilere aşırı tepki verdi.

Bunun üzerine Gürbulak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince açılan kolilerde streç film rulolarının ortasındaki boşluklara yerleştirilmiş vaziyette paketler olduğu görüldü. Paketlerden usulüne uygun olarak alınan numune uyuşturucu test kitiyle analiz edildiğinde eroin pozitif uyarısı alındı.

Bunun üzerine yapılan sayım sonucunda 200 paket içerisinde piyasa değeri 10 milyon 300 bin TL olan 103 kilo eroin ele geçirildi.

Olay hakkında bilgilendirilen Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda araç şoförü gözaltına alındı ve yakalanan eroin ile uyuşturucu taşımasında kullanılan tıra el konuldu. Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılan soruşturma devam ediyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Gürbulak Erenköy İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title