Haberler

Spor Salonu Kent Müzesine Dönüştürülecek

Işıklar'daki spor salonu, kent müzesine dönüştürülmek üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Işıklar'daki spor salonu, kent müzesine dönüştürülmek üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, inşaat çalışmaları başlayan Antalya Kent Müzesi Projesi'nde önemli bir virajın daha geçildiği belirtildi.

Proje kapsamında kent müzesine dönüştürülecek Işıklar'daki spor salonu Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Devir protokolü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu tarafından imzalandı.

Başkan Türel, yaptığı açıklamada, Antalya Kent Müzesi Projesi kapsamında Işıklar'daki spor salonunun kent müzesine dönüştürülmesine yönelik projeleri olduğunu hatırlattı.

"Bununla ilgili daha önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Bakanlığımızla bir protokol imzalamıştık. Bugün de spor salonunun yer teslimine yönelik protokol imzalıyoruz" diyen Türel, kent müzesi inşaatının başladığını belirtti.

Türel, şöyle konuştu:

"Atatürk Stadyumu'nun yıkımı gerçekleştirilmişti. Orada halka açık bir park düzenlemesi çalışması yüklenici firma tarafından başlatıldı ve devam ediyor. Önümüzdeki tek engel spor salonunun yer teslimine yönelikti. Bunu da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a hayırlı olsun ziyaretimizde arz ettiğimizde, yer teslimini hiç bekletilmeden, hemen Büyükşehir Belediyemize yapılması hususunda ek protokol talimatını verdi. Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan ek protokolü imzalayarak bize gönderdi. Biz de bugün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzle bu protokolün kalan imzalarını tamamladık. Böylelikle Kent Müzesi Projesi önündeki son engel de kalkmış oldu."

Müzenin ana omurgasının spor salonunun içi olacağını kaydeden Türel, "Buradaki inşai faaliyetler 30 Eylül'den sonra çok hızlı şekilde devam edecek. Bu kapsamda bir günde sorunu çözen Sayın Bakanımıza, Sayın Genel Müdürümüze, Sayın İl Müdürümüze ve bütün bakanlık yetkililerine teşekkürü bir borç biliyorum." şeklinde konuştu.

Spor salonunun yerine Konyaaltı ilçesinde 2 bin kişilik çok güzel bir spor salonunu yapacaklarını dile getiren Türel, yeni salonun temelini önümüzdeki aylarda atacaklarını aktardı.

Türel, "Yeni salonu tamamlayıp Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüze teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Hacıcaferoğlu Menderes Türel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title