Haberler

Son Dakika: MERSİN Çocuklar yüzmeyi portatif havuzlarda öğreniyor

Güncelleme:

Son dakika haberi: Çocuklar yüzmeyi portatif havuzlarda öğreniyorMERSİN'de Akdeniz Belediyesi'nin okul bahçelerine kurduğu portatif yüzme havuzlarında yüzme öğrenen çocuklar, gönüllerince eğlenip uzun tatilin tadını çıkarıyor.

Çocuklar yüzmeyi portatif havuzlarda öğreniyor

MERSİN'de Akdeniz Belediyesi'nin okul bahçelerine kurduğu portatif yüzme havuzlarında yüzme öğrenen çocuklar, gönüllerince eğlenip uzun tatilin tadını çıkarıyor.

Akdeniz Belediyesi, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da çocuklar için farklı mahallelerde okul bahçelerine, son teknolojiye sahip portatif yüzme havuzları kuruyor. 'Akdeniz'de Yüzme Bilmeyen Kalmasın' çağrısıyla düzenlenen etkinliğe, yüzlerce ebeveyn başvuru yaparak çocuklarını kaydetti. Hazırlıklar kapsamında ilk etapta, Yeni Mahalle'de Zeki Sabah ile Karaduvar Mahallesi Suphi Öner İlkokulu'nun bahçesine portatif havuzlar kurulurken, önümüzdeki günlerde, belirlenen bir mahalleye daha havuz kurulması planlanıyor.

Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, geçen yaz olduğu gibi bu yaz mevsiminde de minikleri unutmadıklarını dile getirdi, havuza veya denize gitme şansı bulamayan çocuklar için havuz keyfini mahallelere taşıdıklarını ifade etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nce düzenlenen 'Anne-Kız Projesi' kapsamında, 50 anne ile kızlarını dün Silifke'ye ücretsiz yaz kampına uğurladıklarını belirten Başkan Gültak, Akdeniz'de yaşayan dezavantajlı durumdaki vatandaşlar için sosyal ve kültürel projelere ağırlık verdiklerinin altını çizdi. Başkan Gültak, 'Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen kurslara katılan çocuklarımız, hem yüzme öğrensinler hem de eğlensinler diye bu yaz da yüzme havuzlarını okul bahçelerimize kurduk. Çocuklarımız, koronavirüs salgınına karşı gerekli tedbirlerin alındığı bir şekilde, yüzme eğitmenleri ve cankurtaranların da görevlendirildiği havuzlarımızda hem yüzmeyi öğrenecek hem de gönüllerince eğlenecekler. Akdeniz'de yaşayan tüm vatandaşlarımız yararına, sosyal içerikli projelerimizin devamı gelecek' dedi.

Ailelere çocuklarını yüzme kursuna kaydetmeleri çağrısında bulunan Başkan Gültak, havuzların kurulduğu okul bahçelerinde bulunan görevlilerin yardımıyla kayıtların yapıldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Mahalle Akdeniz Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title