Haberler

Son dakika haberleri... Pennsylvania Yüksek Mahkemesi, Trump ekibinin seçimlerde "usulsüzlük" iddiasıyla açtığı davayı reddetti

Güncelleme:

Son dakika haberi: ABD'deki başkanlık seçimlerinde, Donald Trump'ın seçim ekibi, "usulsüz" şekilde oy sayım merkezlerine alınmadıkları gerekçesiyle Pennsylvania eyaletinde açtığı davayı kaybetti.

ABD'deki başkanlık seçimlerinde, Donald Trump'ın seçim ekibi, "usulsüz" şekilde oy sayım merkezlerine alınmadıkları gerekçesiyle Pennsylvania eyaletinde açtığı davayı kaybetti.

Pennsylvania Yüksek Mahkemesi bugün, Trump ekibinin Cumhuriyetçi gözlemcilerin "hukuk dışı" bir biçimde Philadelphia kentindeki oy sayım merkezlerine alınmadıkları gerekçesiyle açtığı davayı görüştü.

Mahkeme, 2'ye karşı 5 oy ile aldığı karar ile gözlemcilerin Philadelphia'da nerede duracaklarına ilişkin kesin bir kural olmadığını ve bu kuralların bölgelerin kendi inisiyatifinde olduğuna hükmetti.

Alınan bu karar ile Trump'ın seçim kampanya ekibi kendileri için büyük önem arz eden bu davayı kaybetmiş oldu.

ABD'de 3 Kasım lalı günü yapılan 59'uncu başkanlık seçimlerinde, resmi olmayan sonuçlara göre Demokratların adayı Biden galip çıkmıştı. ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi aday Trump ise seçimlerde "hile" yapıldığını ve asıl kazananın kendisi olduğunu öne sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Philadelphia Pennsylvania Donald Trump Güncel Haberler Son Dakika

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Burçlara göre doğal taş nedir? Hangi burç hangi doğal taşı kullanmalı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi, hangi ilde? Eyvah Eyvah 3 konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 ne zaman çıktı, hangi şehir ve ilçede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 özeti! #128250 Kargo ile neler gönderilemez? Kargo ile ne göndermek yasak? İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title