Haberler

Son dakika... Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi "çevresel ve mesleki hastalıklar" alanında hizmet verecek

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Bünyesinde yataklı meslek hastalıkları servisi ile toksikoloji laboratuvarı açılan Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi, "Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi" adıyla hizmet vermeye başladı.

Bünyesinde yataklı meslek hastalıkları servisi ile toksikoloji laboratuvarı açılan Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi, "Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi" adıyla hizmet vermeye başladı.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hastanenin yatılı meslek hastalıkları servisi ile toksikoloji laboratuvarının açılış törenine Ankara Valisi Vasip Şahin, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar Akelma, Hastane Başhekimi Op. Dr. Uğur Yıldız ve hastane personeli katıldı.

Türkiye'nin en büyük ve referans meslek hastalıkları hastanesi

Vali Şahin, merkezin Türkiye'nin en büyük ve referans meslek hastalıkları hastanesi olduğunu belirterek, eskisine göre hastalara çok daha iyi imkanlarla hizmet verileceğini ifade etti.

Vali Şahin, daha sonra Akelma, Yıldız ve hastane çalışanları ile açılış kurdelesini kesti, merkezin sağlık çalışanları ve hastalar için hayırlı olmasını diledi.

Tanı ve tedavi süreçleri multidisipliner yaklaşımla yürütülecek

Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'ndeki tanı ve tedavi süreçleri cildiye, dahiliye, fizik tedavi ve rehabilitasyon, ortopedi, üroloji ve meslek hastalıkları uzmanları tarafından multidisipliner yaklaşımla yürütülecek.

Hastaneye, meslek hastalığı yönünden araştırılmak üzere seramik, otomotiv, akü, maden, mobilya, makine bakım, metal ve sağlık gibi birçok sektörden dökümcü, kaynakçı, madenci, boyacı, operatör, diş teknisyeni, laborant ve benzeri çalışanlar başvurabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Devlet Hastanesi Ankara Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title