Haberler

Sivasspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Kırmız-beyazlılar antrenman sonrasında Türk bayrağı açarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Pazartesi akşamı deplasmanda oynadığı Medical Park Antalyaspor maçından 2-1 galip ayrılarak moral depolayan Sivasspor, 1 günlük iznin ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından kondisyon çalışan kırmızı-beyazlılar yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Dinlendirildikleri öğrenen Manuel da Costa ile Ziya Erdal antrenmana katılmadı.

Carlos ve futbolcular antrenman sonrasında Sivasspor kulübünün bayrağı ile Türk bayrağı açarak çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Teknik Direktör Carlos, "Bugün çocuklar için özel bir gün ve benimde birçok çocuğum var. Bende kendi çocuklarımın çocuklar gününü kutluyorum." dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, Antalyaspor maçıyla ilgili, "Aslında ilk yarıdan daha farklı bir skorla ayrılıp, maçı daha önceden sonuçlandırabilirdik. Ama biraz moral verdik karşı takıma, onların işini biraz kolaylaştırdık. Birçok gol pozisyonu da buldular ama sonrasında tekrar konsantre olup iyi bir sonuç elde ettik." dedi. Carlos, pazar akşamı oynayacakları Beşiktaş maçı ve rakiplerinin eksiklikleriyle ilgili ise, "Beşiktaş'ın kaç tane oyuncusunun eksik olması hiç önemli değil çünkü biz evimizde oynuyoruz, taraftarımızın önünde oynayacağız. Stat dolu olacak ve çok keyifli bir maç olacak. Kazanmamız gereken maçlardan bir tanesi olacak. Bizim için en önemli olan şey bu" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Roberto Carlos Sivasspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title