Haberler

Sinop'ta Ramazan öncesi gıda denetimleri

Son haftalarda Türkiye'de yaşanan korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere ilave olarak Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü, hazırlanan program dahilinde Ramazan ayı öncesinde gıda denetimlerine hız verildiğini açıkladı.

Son haftalarda Türkiye'de yaşanan korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere ilave olarak Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü, hazırlanan program dahilinde Ramazan ayı öncesinde gıda denetimlerine hız verildiğini açıkladı.

Sinop Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Başta fırın, pastane ve unlu mamul işletmeleri olmak üzere kasap ve market gibi Ramazan ayında daha aktif üretim, satış ve dağıtım yapan işletmelere denetimler sıklaştırılmıştır. İl Müdürü V. Ahmet Tam ve Gıda Yem Şube Müd.V. Selçuk Yiğit'in de katılımlarıyla icra edilen denetimlerde gıda kontrol görevlilerince işletmelerin izin belgeleri, fiziki ortamları, asgari teknik ve sıhhi şartları, üretilen ürünlerin gıda mevzuatına uygunlukları kontrol edilmiş, işletme sahibi ve çalışanları gıda güvenliği, personel hijyeni vb. konularda bilgilendirme yapılmıştır. Kasap esnafına yönelik yapılan toplantılarda belirtilen kesim, nakil, muhafaza, hijyen ve vb. uygulamalara riayet edilip edilmediği denetlenmiş, uyarılarda bulunulmuştur. Özellikle yaşadığımız salgın sürecinde en yüksek tedbir ve özenin gösterilmesi gerektiğinden Ramazan ayında da halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmelerinin sağlanması için İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda denetim ekipleri; insan sağlığını koruyucu yönde tedbirler almaya ve uygulamaya kesintisiz olarak devam edeceklerdir" denildi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Sinop Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title