Haberler

Sinop'ta İletişim Yoluyla Dolandırıcılığa Karşı Uyarı

Güncelleme:

Sinop'ta polis ekipleri, iletişim yoluyla dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşı uyardı. İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentte halkın yoğun olduğu park ve meydanlarda, işlek cadde ve sokaklarda iletişim yolu ile dolandırıcılığın önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürütüldü. Ekipler, telefonda kendilerini savcı, polis, askeri personel olarak tanıtıp para isteyenlere itibar edilmemesi gerektiğini vurgularken, vatandaşlara iletişim yoluyla dolandırıcılıkla ilgili hazırlanan broşürler de dağıttı.

Sinop'ta polis ekipleri, iletişim yoluyla dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşı uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentte halkın yoğun olduğu park ve meydanlarda, işlek cadde ve sokaklarda iletişim yolu ile dolandırıcılığın önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürütüldü.

Ekipler, telefonda kendilerini savcı, polis, askeri personel olarak tanıtıp para isteyenlere itibar edilmemesi gerektiğini vurgularken, vatandaşlara iletişim yoluyla dolandırıcılıkla ilgili hazırlanan broşürler de dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Sinop Dolandırıcılık Güvenlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title