Haberler

Sinop Standına Ziyaretçi Akını

Bu yıl 9. kez düzenlenen Travel Turkey İzmir’de Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından “Home of” konsepti uygulandı.

Bu yıl 9. kez düzenlenen Travel Turkey İzmir'de Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından "Home of" konsepti uygulandı. Sinop, Kastamonu ve Çankırı'nın tek çatı altında toplandığı stant ilgi odağı oldu.

Çok sayıda davetlinin katıldığı fuarda Sinop standı oldukça yoğun bir ilgiyle ziyaretçi akınına uğradı. Birçok vatandaşın yanı sıra Sinop standını çok sayıda ünlü isimde ziyaret etti.

Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya tarafından karşılanan konuklar arasında Rize Valisi Ersin Yazıcı, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Tokat Valisi Cevdet Can, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Kastamanu Valisi Şehmus Günaydın, TURSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Ramazan Çokçevik, Prof.Dr. Ahmet Maranki, eski milli futbolcu gol kralı Tanju Çolak, Mardin, Muğla, Aydın Vali Yardımcıları ve çok sayıda kurum amirleri ziyaret etti. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Çankırı İzmir Sinop Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title