Haberler

Silvanlı Eğitimciler Burdur'a Gitti

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Hazırlamış Olduğu Sbs ve Oks'de "Başarının Sırrı" Konulu Proje Çerçevesinde Burdur'a Bir Haftalık Gezi Düzenlendi.

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu SBS ve OKS'de "Başarının Sırrı" konulu proje çerçevesinde Burdur'a bir haftalık gezi düzenlendi.

Silvan Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, beraberindeki 10 kişilik bir heyetle öğle saatlerinde Hükümet Konağı önünden Burdur'a hareket etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, "İlçemizdeki eğitim seviyesini yükseltmek ve başarıyı yakalamak için Burdur'a bir haftalık bir gezi programı düzenledik. Burdur'un OKS ve SBS'deki başarısı, örnek çalışmalarını, 'Başarının Sırrı' gibi örnekleri yerinde inceleyeceğiz" dedi. Burada öğrendikleri sistemleri ilçede uygulayacaklarını anlatan Erboğa, şöyle konuştu: "Eğitim öğretim alanında ilçemizi Türkiye'nin ilk 10 sıralamasına yerleştirmek için bu çalışmaları yapmaktayız. Burdur çalışmasından sonra başka bir ekibimizde Denizli'de OSS'nin sırrı konulu proje çalışmaları için Denizli ilimize gideceklerdir. Bu çalışmalarımızda başarıyı yakalamamız için veli, öğretmen ve idarecilerin bir arada hareket etmesi ve veliyi eğitim alanında aktif rol oynaması gerekir." (İHY-AŞ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title