Haberler

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe Maçının Ardından - 2

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira İşler kötü giderken de buradayım Daha iyi oynadığımız dönemlerde ikinci golü kalemizde gördük Zamana ihtiyacımız var Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu Gerçekçi bir skor olmadı ve şans bizim yanımızdaydı Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk'e 3 - 0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçının ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira İşler kötü giderken de buradayım

Daha iyi oynadığımız dönemlerde ikinci golü kalemizde gördük

Zamana ihtiyacımız var

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu Gerçekçi bir skor olmadı ve şans bizim yanımızdaydı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk'e 3 - 0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Portekizli teknik adam, Fred'in maçta oynaması ve kendisinin hakem tarafından maçın 61. dakikasında tribüne gönderilmesiyle ilgili şunları söyledi

Dün söylediğimden tek bir noktayı ve virgülü değiştirmeyeceğim. Benim işim sahada. Bu konu disiplin ve hukuk kurulunun işi. Ben duygusal bir insanım. Maçı kendim gibi yaşıyorum. Sahada her an maçı yaşayan birisiyim. Ben cezayı hak edecek hiçbir şey yapmadım. Öncelikle bu karar 4. hakemin kararıydı, sonrasında hakemlerin ortak aldığı bir karardı. 4. hakem maç boyuncu benim durduğum alanla ilgilendi.

Maçı konuşalım. Taktikleri konuşalım. Çünkü hakemlerin aldığı kararları konuşursak, bu noktada kitleniriz diyen Pereira, Bilmemiz gereken çok önemli nokta var. Shakhtar Donetsk yıllardır futbolcusuyla hocasıyla birlikte oynayan bir takım, biz ise yeni bir takımız. Takımımızda herkes yüksek seviyeye gelene kadar çalışmak zorundayız. Shakhtar, gol pozisyonlarında bizden daha etkili oldu, biz ise girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmedik. Karşılaşmada 1-1'i yakalamak için fırsat da bulduk ama olmadı. Daha iyi oynadığımız dönemlerde ikinci golü kalemizde gördük. İkinci yarının belli dönemlerinde iyiydik. Gerçekçi olmak zorundayız. Karşımızda gözü kapalı oynayan bir takım vardı. Biz yeni bir oyun tipi oluşturmaya çalışan bir ekibiz. Kazanmak istedik olmadı. Sonucun sahadaki oyunu yansıtmadığını düşünüyorum. Çok güçlü bir takım olacağımıza inanıyorum. Yarın bizim için yeni bir gün başlıyor. İnanıyorum ki gelecek yıl bu takım Şampiyonlar Ligi'nde olacak. Bu sene erken veda oldu. Zamana ihtiyacımız var. Çok kuvvetli takım olacağız. Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz, ben de şu an taraftarlar gibi üzülüyorum. İşler kötü giderken de buradayım. Bu maç 1 ay sonra oynansaydı, her şey farklı olurdu. Hep birlikte takım halinde yolumuza devam edeceğiz. Takım, taraftar, camia hep birlikte olalım. Önümüze bakma zamanı.

SHAKHTAR DONETSK CEPHESİ

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu ise, çok zor bir maçta güçlü bir rakibi elediklerini ifade ederek, Güçlü bir takım karşısında turu geçtik. Şans bizim yanımızdaydı. Rakibin birkaç gol şansı vardı. Gerçekçi bir skor olmadı ve şans bizim yanımızdaydı. Fenerbahçe'ye üzüldüm. Özellikle orta saha oyuncularımız çok iyiydi. Çok güçlü bir takımı eledik diye konuştu.

FRED KONUSU

Doping testi pozitif çıkan Brezilyalı Fred'le ilgili kendilerine herhangi bir resmi belge gelmediğini dile getiren Lucescu, Fred'le ilgili herhangi bir diskalifiye belgesi almadık. Fred, Paraguay'a ifade vermeye gidecek ve orada haklılığını savunacak. Ne UEFA'dan ne de başka bir kurumdan Fred'in oynamamasıyla ilgili hiçbir resmi evrak gelmedi. Gelmediği sürece de Fred'i oynatacağız dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Alman hakem Felix Zwayer tarafından tribüne gönderilmesiyle ilgili şunları söyledi;

Hakem çok riskli bir karar verdi ama doğru olduğuna inanıyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Shakhtar Donetsk Mircea Lucescu Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title