Haberler

Sevgililer Günü'nüzü Pera Müzesi'nde Kutlayın

Güncelleme:

Sevgililer Günü Pera Müzesi'nde Uzun Cuma 14 Şubat günü saat 22.00'ye kadar açığız!

11 - 16 Şubat 2014 tarihleri arasında Pera Müzesi'ni sevgilinizle beraber tek biletle gezebilir, Perakende Artshop'tan bir hediye seçebilir, 14 Şubat Cuma Sevgililer Günü'nde Pera Café'de güzel bir akşam planlayabilirsiniz.

Sevgililer Günü Pera Müzesi'nde Uzun Cuma 14 Şubat günü saat 22.00'ye kadar açığız!

Pera Müzesi'nin yeni sergileri Picasso: Doğduğu Evden Gravürler ve Seramikler ve Aurora: Kuzey Ülkelerinden Çağdaş Cam Sanatı ile koleksiyon sergilerini 18.00 - 22.00 saatleri arasında ücretsiz gezebilirsiniz.

Pera Café'de Müzik Eşliğinde Sevgililer Günü

Pera Café, Sevgililer Günü için özel bir menü hazırladı.

19:30 – 21:30 saatleri arasında ise Pera Café'de genç müzisyen Tunca Ünder'in akustik gitar dinletisi yemeğe eşlik edecek.

Tunca Ünder, Cenk Eroğlu'nun prodüktörlüğünde kendi şarkılarından oluşan bir albüm üzerine çalışıyor, Tunnel adlı grubu ile konserler vermeye devam ediyor. Sanatçı İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera bölümü mezunu.

Sevgiliniz için Perakende Artshop'tan Hediyeler

Aşkınızı sanatla ifade etmek için en güzel hediyeler Perakende Artshop'ta. Hediyenizi seçmeden önce, Perakende Artshop'un Sevgililer Günü'ne özel olarak, hazırladığı koleksiyona da mutlaka göz atın.

PERAkart hediye edin

14 Şubat'ta sevgilinize PERAkart hediye edin.
Sevgiliniz için alacağınız PERAkart'ı sizin mesajınızla adresine gönderelim.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pera Müzesi Tunca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title