Haberler

Serik'te 'Olimpik Gün' Kutlandı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin düzenlediği 'Olimpik Gün' etkinlikleri Antalya'nın turizm merkezi Belek'te gerçekleşti, 300 öğrencinin katıldığı etkinliklerde 'Hareket et, öğren ve keşfet' sloganı atıldı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin düzenlediği 'Olimpik Gün' etkinlikleri Antalya'nın turizm merkezi Belek'te gerçekleşti, 300 öğrencinin katıldığı etkinliklerde 'Hareket et, öğren ve keşfet' sloganı atıldı.

Geçen yıl Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin Koç Holding'in desteğiyle İstanbul'da 10 okulda kutladığı 'Olimpik Gün' bu yıl Serik İlçesi'ndeki Gloria Sports Arena'da 300 öğrenciyi bir araya getirdi. Etkinliğe Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener, Başkan Vekili Türker Arslan, Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Eğlenceli ve interaktif oyunların yer aldığı olimpik eğitim alan öğrenciler, takım liderleri eşliğinde farklı spor dallarını içeren parkurlarda sportif faaliyetlerde bulundu. Yarım gün süren etkinlik sonunda katılımcı öğrencilere Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener imzalı sertifikalar verildi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Erdener, "Dünyada 'Olimpik Gün' her yıl ülkelerde 4 milyonu aşkın katılımcı ile kutlanıyor. Katılımcıları harekete geçmeye, öğrenmeye ve keşfetmeye davet eden bu etkinliği İstanbul dışına da taşımanın sevincini yaşıyoruz. Etkinlik önümüzdeki hafta İstanbul'da devam edecek ve biz daha çok çocuğa dostluğu, mükemmellik ve saygıyı anlatma imkanı bulacağız" dedi. Erdener, katkılarından dolayı Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi ve okul müdürlerine plaket verdi. - Serik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title