Haberler

Selvi Kılıçdaroğlu: Lojman Kalktı, İletişim Bitti

Güncelleme:

Selvi Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimlerine ilişkin beklentileri ve siyasi parti liderlerinin aileleri arasındaki iletişim kopukluğu hakkında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na son dönemdeki tüm mitinglerinde eşlik eden eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimlerine ilişkin beklentilerini ve siyasi parti liderlerinin aileleri arasındaki iletişim kopukluğu hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Tunceli yolculuğunda kendisine eşlik eden gazetecilere konuşan Selvi Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"ARZUM GÜZEL BİR TÜRKİYE'YE UYANMAK"

"Meydanlarda zaman zaman sertleşmeler olsa da önceki seçimlere göre sanki bana göre daha iyi. Arzum 8 Haziran sabahı çok güzel bir Türkiye'ye uyanmak. Öyle de umuyorum. Seçim sonuçları daha iyi olacak diye umuyorum. Kavgasız ve dövüşsüz, en başta demokratik bir seçim olmasını istiyorum; gerek oy verme, gerek oy sayımı açısından."

"LİDER EŞLERİNİ BASINDAN TANIYORUZ"

(Lider eşlerini tanıyor musunuz, yan yana gelmek ister misiniz?) "Bayan Demirtaş çok genç, sempatik biri. Kendisini bu sabah izledim eşiyle beraber. Sayın Davutoğlu'nun eşiyle tanışmıştım, hanımefendi bir insan. Kimseye karşı bir önyargım yok. Zaten önyargı taşıyacak kadar da kimseyi tanımıyoruz; basından tanıyoruz. Ancak yan yana geldiğimizde eminim ki gayet güzel sohbetler yapabileceğimiz kişiler hepsi de. O bakımdan bir sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum kadınlar olarak. Siyasetçiler geçmişte lojmanda oturuyorlardı. Dolayısıyla daha fazla iletişim içinde olabiliyorlardı. Lojmanda oturmanın öyle bir faydası oluyordu. İster istemez farklı partilerin milletvekilleriyle görüşüyorsunuz; en azından aileleri, çocukları görüşüyordu, tanışıyordu. Eminim siyasetçiler arasında kopuklukta onun da etkisi olmuştur."

"KEMAL BEY BİR ÖNCEKİ SEÇİME GÖRE DAHA İYİ"

"Kemal Bey'in performansını bir önceki seçime göre daha iyi görüyorum. Vaatleri, seçim bildirgesi gerçekten güzel şeyler içeriyor. Çoğu da olabilecek şeyler; uçuk kaçık şeyler değil. O çerçevede konuştuğunuz zaman da daha olumlu mesajlar gidiyor insanlara. İnsanlar umutlanıyor." (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli Türkiye Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (44)

inşallahmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Türkiye nin yeni başbakanı KEMAL KILIÇDAROĞLU

19
17
yanıtYanıtla
hadimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Çevremdeki herkes CHP diyor

21
11
yanıtYanıtla
KÖR MUSTAFA:

Kemalin secim kazanmasi cok zor görüküyor, cünkü kendi iradesine göre hareket edemiyor, zaten halkta inanmiyor, , halki inandirmak icin kör mustafanin yolundan ayrilmasi lazim, . o, da mümkün olmadigina göre CHP, , yerinde saymaya devam edecektir.

11
17
yanıtYanıtla
misafir:

işin rast gitsin seni seviyoruz.

16
11
yanıtYanıtla
SELVİ:

Kemal beyin projeleri çok güzel. milletimiz kıymetini bilmeli. Kemal Bey herşey için köklü çözüm buluyor. çok zekalı bir arkadaşımız. hadi canlarım oylar CHP ye.

18
6
yanıtYanıtla
Meltem:

Çok hanım hanımcık bir bayan.

21
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ke malin verdiği seçim vaadlerine eşi dahi inanmıyorki vatandaşlar inansın :)))))

6
17
yanıtYanıtla
hdp''li:

Olumlu, insanca konuşmuş. Utanmadan, bu hanım efendiye laf atanlar var.

19
4
yanıtYanıtla
tarafsızmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Şu an akp 38 chp 30 mhp 17 hdp 11 seçimde göreceksiniz

14
9
yanıtYanıtla
Türkoğlu 46mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu insanda hiç liderlik tipi var mi.konustuklariyla hareketleri birbirinden farklı oldu her zaman.istifa et daha iyi biri gelsin CHP bin başına.seni kimse seçmez artik iftira atmaktan başka ne bilirsin sen

7
15
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title