Haberler

Şanlıurfa'yı Sel Aldı: 3 Ölü

Güncelleme:

Trakya, Gaziantep ve Adıyaman'ın ardından bu kez de Şanlıurfa'yı sel vurdu! Yüzlerce araç yolda kaldı.

Şanlıurfa'da sel suları nedeniyle Şanlıurfa Akçakale karayolu ulaşıma kapandı, yüzlerce araç yolda kaldı. Selde ölenlerin sayısı 3'e çıktı.

Kent merkezinde de sel suları yolların kapanmasına neden oldu. Yer yer yarım metreyi bulan sel suları nedeniyle araçlar yollarda kaldı. Sürücüler ve araçlarda bulunanlar kendi çabalarıyla çıkıp güvenli noktalara gitti.

BOZOVA'DA SEL CAN ALDI

Şanlıurfa'da selde ölenlerin sayısı Bozova İlçesi'nde 20 yaşındaki Rahime Aslan'ın cesedinin bulunmasıyla 3'e çıktı.

Bozova İlçesi'nde dün akşam selde sürüklenen minibüste 62 yaşındaki Milaha Aslan ile Rahime Aslan kayboldu. Bir saat sonra Meliha Aslan'ın cesedi bulundu. Arama çalışmaları gece boyu devam etti ve bu sabah da Rahime Aslan'ın cesedine de ulaşıldı.

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde de bir gün önce otomobili sele kapılan Ahmet Çakır yaşamını yitirmişti.

KÖY SULAR ALTINDA KALDI

Bozova ilçesine bağlı Sinekli köyünü etkisi altına alan yağışta, köy tamamen sular altında kaldı. Adeta ada görünümünü alan köyde, nişan törenine gitmek için yola çıkan 4 kişinin bulunduğu bir minibüs sel sularına kapıldı.

Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu olay yerine gelerek yapılan arama çalışmalarını inceledi. Arusoğlu, birkaç köyde etkili olan sel nedeniyle çalışma araçlarının yetersiz kaldığını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bozova İlçesi Gaziantep Şanlıurfa Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title