Haberler

Saman Yüklü Kamyon Üst Geçide Sıkıştı

Güncelleme:

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde saman yüklü kamyon sürücüsünün yüksekliği hesaplayamaması sonucu üst geçidin altında sıkıştı. Kamyonun hızının düşük olması, faciayı önledi.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde saman yüklü kamyon sürücüsünün yüksekliği hesaplayamaması sonucu üst geçidin altında sıkıştı.

3 SAAT SONRA ÇIKABİLDİ

Diyarbakır'dan Ağrı istikametine giden Ensari Yıldız yönetimindeki 47 KP 826 plakalı saman yüklü kamyon, Esentepe Mahallesi otogar mevkisinden geçtiği sırada, çelik konstrüksiyon olan üst geçidin altına sıkıştı. Kaza nedeniyle çift yönlü yolun bir şeridi, sıkışma nedeniyle trafiğe kapatıldı. Saman balyalarının boşaltılması sonucu kamyon sıkıştığı yerden ancak 3 saat sonra çıkartılarak yol tekrar ulaşıma açıldı.

HIZININ DÜŞÜK OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Kamyon şoförü Ensari Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakır'dan gelişi sırasında çok sayıda üst geçidin altından geçtiğini ancak hiçbirine takılmadığını belirterek, "İşte bu üst geçitte takıldım. Allah'tan ışık var diye yavaş geldim yoksa feci bir kaza olabilirdi" dedi. Vatandaşlar ise, kazanın yolda yapılan yükseltmeden kaynaklandığını ve üst geçidin sürekli olarak bu tür kazalara sebebiyet verdiğini belirtti.


Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Eleşkirt Ağrı Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

tekvatan:

Yukardaki yaziyi okuyamamis keko, yukseklik 4. 70 yazmislar, kamyoncu adam koy lo arabada yer var daha demistir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title