Haberler

Sakarya Hurda Araçlar Yandı

Hurda araçlar yandıSAKARYA-Serdivan ilçesinde boş bir arazide park halinde bulunan 3 hurda araç gece saat 01.30 sularında yandı.

Hurda araçlar yandı

SAKARYA- Serdivan ilçesinde boş bir arazide park halinde bulunan 3 hurda araç gece saat 01.30 sularında yandı. Yangının sebebinin kundaklama olabileceği ileri sürüldü.

Olay, gece 01.30 sıralarında Serdivan'ın Kazımpaşa Mahallesi 18. Cadde'deki yakıt istasyonunun yanındabulunan hurda araçların bulunduğu park alanında meydana geldi.

Yakıt istasyonunun yanında bulunan hurda aracların yer aldıgı otoparkda gece saatlerde ufak çapta patlama sesleri duyan vatandaşlar dışarıya çıktığında park halindeki iki midibüs ve bir kamyonetin alev alev yandığını gördü.

Durumun itfaiye ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan araçlara müdahale eden ekipler, alevleri uzun çabalar sonucu çevredeki diğer araçlara sıçramadan söndürmeyi başardı.

Park halindeki bir çok hurda aracın bulunduğu alanda yalnızca 3 aracın yanması ise dikkat çekti. Polis ekipleri yanan araçlar üzerinde detaylı inceleme yaptı. Olayın kundaklama olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

HABER-KAMERA: AZİZ GÜVENER-ADAPAZARI-DHA Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya)(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdivan Sakarya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title