Haberler

Sadakataşı Derneği'nden Dini Bilgiler Eğitim Seti

Sadakataşı Derneği, ramazan ayında farklı coğrafyalardaki ramazan yardımlarını dağıtmaya devam ediyor.

Sadakataşı Derneği, ramazan ayında farklı coğrafyalardaki ramazan yardımlarını dağıtmaya devam ediyor.

Yapılan yazılı açıklamada, Sadakataşı Derneği'nin, bu yıl 'Kardeşim Orucunu Açtın mı?' sloganıyla yola çıkarak, dünya üzerindeki mazlumlara umut olmaya devam ettiği dile getirildi.

Ramazan yardımlarının yanı sıra, "Dini Bilgiler Eğitim Seti" dağıtımlarını da 3 kıta 11 ülkede gerçekleştiren derneğin, bu projeyle dini eğitim konusunda kaynak sıkıntısı çeken Müslüman kardeşlerine destek olayı amaçladığı ifade edildi.

Ulaşılan ülkelerin yerel dillerine göre hazırlanan Kur'an-ı Kerim ve meali, Siyer-i Nebi (Peygamberimizin hayatı) ve İslam ilmihalinden oluşan Dini Bilgiler Eğitim Setleri, bu ramazanda Sri Lanka'da Mawanella ve Puttalan Kız Arapça Eğitim Merkezi'nde, Kenya'da Nairobi, Garissa, İsiolo, Mombasa ve Kakamega bölgelerinde, Burkino Faso'da Ouagadougou bölgesinde ve Nepal'de Bara bölgesinde dağıtıldı.

Açıklamada, "Hikmetli Bilgi Kıymetli Hediye" sloganıyla Dini Bilgiler Eğitim Seti projesine devam eden Sadakataşı Derneği'ne 2989 kısa mesaj hattından İLMİHAL yazıp sms gönderilerek destek olunabileceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title