Haberler

Saadet Partisi, Kendi Aday Listesiyle Seçime Giriyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekili aday listeleri YSK'ya sunuluyor- Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ'ın YSK'ya gelişi - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ'ın açıklamaları Milletvekili aday listeleri YSK'ya sunuluyor Siyasi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçik Kurulu'na (YSK) sunuyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekili aday listeleri YSK'ya sunuluyor- Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ'ın YSK'ya gelişi - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ'ın açıklamaları Milletvekili aday listeleri YSK'ya sunuluyor Siyasi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçik Kurulu'na (YSK) sunuyor.1 Kasım'da yapılacak milletvekili genel seçimine katılacak siyasi partiler aday listelerini bugün en geç saat 17.00'ye kadar YSK'ya verecek.YSK'ya şu ana kadar Halkın Kurtuluşu Partisi, CHP, MHP, DYP, Bağımsız Türkiye Partisi, Vatan Partisi, Millet Partisi, Komünist Parti, Saadet Partisi, Merkez Parti, Toplumsal Uzlaşı, Reform ve Kalkınma Partisi, DSP ve Hak ve Özgürlükler Partisi, AK Parti ve HDP yetkilileri listelerini YSK'ya sundu. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, milletvekili aday listelerini içeren dosyaları sunmak üzere YSK'ya geldi. Ağdağ, burada yaptığı açıklamada, Saadet Partisi ile AK Parti arasında seçim işbirliği konusunun kamuoyuna yansıdığını hatırlattı. Ağdağ, "Saadet Partisi olarak bizler iyi niyetle ülke menfaatini gözetir ölçüde seçim işbirliği için elimizden gelen gayreti gösterdik ancak tarafların talepleri veya teklifleri arasındaki uzlaşmaz durum nedeniyle seçime Saadet Partisi olarak gireceğiz" diye konuştu.Hangi konuda uzlaşılamadığı sorusuna Ağdağ, "Saadet Partisinin Meclis'te bir grup sayısıyla temsilini arzu ettik. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda parti olarak ülkemize ve Meclis'e katkı sunabilmemiz ancak böyle bir durumla mümkün olacaktı. Ancak bu talebimiz makul görülmediği için seçimlere Saadet Partisi olarak gireceğiz" yanıtını verdi. Partisinin milletvekili aday listelerini YSK'ya getiren Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serhan Bolluk da gazetecilerin soruları üzerine, "CHP ile yürütülen görüşmelerde, CHP'ye ülkenin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmanın yolunu önerdik. Bu konuda fikirlerimizi açıkladık, ancak bunun kabul edilmediğini gördük. Vatan Partisi bu nedenle seçime kendi listeleriyle giriyor" dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da listeleri teslim ettikten sonra açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Partisi Ak Parti Politika Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın! Polis bölgeyi boşaltıyor

İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın! Polis bölgeyi boşaltıyor

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title