Haberler

Restoranda Yemek Yiyen Müşterilere "Çanakkale Zaferi" Kitabı Hediye Edildi

Niğde'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Değişik Etkinlikler Düzenlenirken, Bir Restoranda Yemek Yiyen Müşterilere Çanakkale Zaferi ile İlgili Kitap Hediye Edildi.

Niğde'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde değişik etkinlikler düzenlenirken, bir restoranda yemek yiyen müşterilere Çanakkale Zaferi ile ilgili kitap hediye edildi.

Niğde'de bir restoran, gün boyunca yemek yemeye gelen müşterilerine araştırmacı yazar İdris Yavuz ve kızı Esra Yavuz tarafından kaleme alınan, "Milli Mücadelede Çanakkale'nin Esrarı ve Nusret Mayın Gemisi" isimli kitabı ücretsiz armağan etti. Yemeğe gelen ancak yemekten önce kendilerine kitap hediye edilen müşteriler de durumdan son derece memnun oldu. Geçmişini bilmeyen toplumların geleceğini yaşayamayacağını söyleyen müşteriler, günün önemine uygun bir kitap hediye edilmesini çok anlamlı bulduklarını söyledi. Üniversite öğrencisi Sevil Ken, Çanakkale'nin ve Türk tarihinin geleceğe aktarılması için çocuklara bu bilincin aşılanması gerektiğini belirterek, "Çok anlamlı bir hediye. Söyleyecek kelime bulamıyorum" dedi.

İşletme sahibi Bünyamin Karataş, lokanta denilince herkesin aklına yemeğin geldiğini belirterek, "Biz farklı bir kültür ve tarih hizmeti yapmak istedik ve bu nedenle günün önemine uygun, 'Milli Mücadelede Çanakkale'nin Esrarı ve Nusret Mayın Gemisi' isimli kitabı müşterilerimize armağan ediyoruz. Tarihe ve Türk insanına kimin ne kadar hizmet ettiğini tarih elbette sorgulayacaktır. Biz üzerimize düşeni elimizden geldiğince yapmaya çalıştık ve bundan sonra her 18 Mart günü değişik uygulamalarla toplumumuzu bilinçlendirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Niğde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de işletme sahibi Bünyamin Karataş'a bir teşekkür belgesi verdi.

(TA-FM-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title