Haberler

Rektör Aldemir, ADÜ Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi'ni ziyaret etti

Güncelleme:

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

ADÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Özden D. Faydalıgül, pandemi döneminde hijyen kuralları aksatılmadan kontrollü kütüphane hizmetlerine devam edildiğini belirterek, "Kütüphanemizin abone olduğu 38 bin elektronik dergi ve 280 bin elektronik kitap ile Kovid salgını nedeniyle kütüphaneye gelemeyen araştırmacılar ve öğrenciler için kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi. Kütüphanenin elektronik kaynak sayısının ve alt yapısının iyi olduğunu söyleyen Faydalıgül, diğer üniversite kütüphaneleri ile yapılan iş birliği programları ile kütüphanemizde olmayan kitap veya makalenin sağlandığını belirtti. Faydalıgül, "İlk defa uygulanmaya başlanan Online kütüphane Oryantasyon Programı yoğun ilgi gördü. Talep eden bölümlere 1 ayda 30 oturum yapıldı, bu sayede 600 öğrenciye veri tabanları, bilgi okuryazarlığı, intihal programları ve referans yönetim araçları hakkında eğitim verildi" diyerek yapılan oryantasyon programları hakkında bilgi verdi.

Kütüphane web sayfasında yer alan ve uzman kütüphaneciler ile anında iletişim kurulan Çevrim İçi Canlı Destek Programı'nın pandemi döneminde etkin olarak kullanıldığını ifade eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, "Çevrim İçi Canlı Destek Programı ile kütüphane kaynaklarına erişim ile ilgili sorun yaşayan öğrenci ve araştırmacılara anında hizmet verildi. Elektronik dergi ve kitaplarla da kütüphane işleyişimiz devam ediyor. Eğitim ve öğrenme hiçbir zaman ara vermemeli bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Selçuk Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title