Haberler

Pijamalı Adamlar Brüksel'de

Pijamalı Adamlar Brüksel'dePijamalı Adamlar Brüksel'de İstanbul Meydan Sahnesi'nin hazırladığı 'Pijamalı Adamlar' adlı tiyatro oyunu, Brüksel'de sahnelendi.

Pijamalı Adamlar Brüksel'dePijamalı Adamlar Brüksel'de

İstanbul Meydan Sahnesi'nin hazırladığı 'Pijamalı Adamlar' adlı tiyatro oyunu, Brüksel'de sahnelendi.

Brüksel'de sergilenen 'Pijamalı Adamlar' adlı tiyatro oyunu, izleyicilerinden büyük alkış aldı. Hayatın ekonomik ve sosyal olaylarından etkilenerek delirme noktasına gelen insanların yaşantılarını anlatan oyun, hiciv yoluyla çeşitli mesajlar verdi.

Pijamalı adamları izleyenler arasında Türkiye'nin Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy başta olmak üzere Brüksel Bölge Milletvekillerinden Mahinur Özdemir, Şevket Temiz ile Hasan Koyuncu, ve eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahima Yattara'da vardı.

Ünlü oyuncu Necmi Yapıcı'nın yazıp yönettiği 'Pijamalı Adamlar'da; Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı rol aldı.

Tiyatroyu izleyen Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy 'Çok keyifle farklı bir oyunu izledim, güzel bir akşam yaşadık ailemle" dedi.

Brüksel bölge Milletvekili Şevket Temiz 'Bence Türkiye'deki güncel konuları buraya taşımaları çok güzel oldu ve güzeldi" dedi.

Tiyatroyu organize edenlerden Mustafa Yoloğlu ve Nuray Kahyaoğlu ? İstediğimize ulaştık herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Tiyatroyu düzenleyenlerden Cafer Yıldırımer 'Amacımız bu tür etkinlikleri yılda bir defa değil her zaman getirmek, çalışmalarımız bu şekilde" dedi.

Oyunu yazan ve yöneten Necmi Yapıcı ? Belçika'ya ikinci gelişimiz, bu yıl Pijamalı adamlarla geldik. Günümüzdeki yaşanan olayları anlatmaya çalıştık. Seyirciler beğendi, onlar beğenince biz daha mutlu oluyoruz" dedi.

Oyuncu ve tiyatrocu Faruk Sofuoğlu 'İstanbul Meydan Sahnesi olarak altı yıldır Belçika'da birçok oyun oynadık, her defasında bizleri yalnız bırakmayan seyircilere teşekkür ederim. Yeni oyunlarımızla tekrar Brüksel'e geleceğiz" dedi.

Oyundan sonra tiyatroyu izlemeye gelen Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy oyuncuları tebrik etti. Tiyatrocularla, oyunu izleyenler hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Barış İstanbul Brüksel ulusoy Politika Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title