Haberler

Annesi ve Amcası Özgecan'ın Katil Zanlısını Anlattı

Güncelleme:

Özgecan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken'in annesi "Babasıyla beraber büyüdü. O yüzden böyle." derken, zanlının amcası ise "Babasını da iki kez bıçaklamıştı." dedi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı, minibüs sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken'in annesi yaşadıklarını anlattı.

Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan, Show Ana Haber'e oğluyla ilgili gerçekleri açıkladı.

Üzüntülü anne Naciye Tan, şunları söyledi:

"BABASI YÜZÜNDEN BÖYLE"

"Oğlumun böyle bir şey yapacağını asla düşünmedim. Ben onu böyle büyütmedim. Kimse hırsız, katil doğmaz herkes melek doğar. Benim çocuğumun sağlığı bozuk. Babasıyla beraber büyüdü, o yüzden böyle. Bir insan o ya, benim oğlumun bir insanın canını almaya hakkı yok.

"BABASI KEMERLE, KESİCİ ALETLE BENİ DÖVDÜ"

Ben çocuğumu koruyamadım. Babasının şiddet eğilimi vardı. Biz kaç yıldır ayrıyız. Ben çocuklarımızın onun yanında büyüsün istemedim. Ben kocamdan çok şiddet gördüm ama anneme babama söyleyemedim. Babası kemerle, kesici aletle beni dövdü. Bunları kimseye söyleyemedim.

"O ANNENİN BABANIN AYAĞINDAN ÖPERİM"

Öyle bir yapıyla büyümedi, ben onu öyle büyütmedim. Acımı anlatamıyorum. Elinden ayağından öperim o annenin babanın. Ben de annneyim. Hiç kimseye bir şeyimi söyleyemedim."

"BABASINI İKİ KERE BIÇAKLADI"

Katil zanlısının amcası ise Suphi Altındöken'i suçlayarak şöyle konuştu:

"Kendisiyle görüşmüyordum. Davranışları pek iyi değildi. Kavgacı tipliydi. Daha öncede vukuatları oldu. Babasını iki kere bıçakladı. Babasını 3-4 kere sopayla kovaladı birkaç kere dövdü. Adana otogarda babasını en az yarım saat sopayla kovaladı. Annesini dövdü hastanelik etti. Bacısını dövdü ve her ay bir olay çıkarırdı.

"KARISINA KÖTÜ DAVRANDIĞINI BİLİYORUZ"

Polisler devamlı dükkana gelip onu sorardı. Biz de konuşmadığımız ve nerde olduğunu bilmediğimiz için polislere yanıt veremiyorduk. Evli, bir de çocuğu var. Karısına kötü davrandığını biliyoruz. Çünkü barışalı 4 ay oldu. Mutlaka babasını tehdit etmiştir babası böyle birşey yapmıştır. Yoksa babası bunu yapacak bir insan değil. Kesinlikle ben diyorum babasını zorlamıştır tehdit etmiştir. Bıçak taşıdığını biliyorum ama silah da olabilir. Bıçak taşıdığını çok iyi biliyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suphi Altındöken Tarsus Mersin Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (291)

vedat gkgz:

bu adamın sağlığı bozuk sorunlu olduğunu, kemerle dövdüğünü babasını bıcakladıını annesi soylemiş, bu adamı toplu tasıma gibi bi kamu hızmetine alıp suç işlemesıne neden olanlarda suclu. . gecmısını arastırmadan toplu tasıma hızmetıne kımler musaade etmıs ?

129
1
yanıtYanıtla
yüzsüzlük diz boyumobilWeb@haberler.com:

Ne biçim annesin yazık deilmi diğer anneye ogluma bişey yapmasınlar demişşın senin oglun bırak insanı hayvan bile değil yasattıklarınıda yasar inş

82
9
yanıtYanıtla
CAN:

DEFALARCA İZLEDİM VE DİNLEDİM BU VİDEOYU. . OĞLUMA BİR ŞEY YAPMAYIN FİLAN DEMİYOR BU KADIN. . SEN NERENDEN UYDURDUN BUNU ? KADININ ANLATTIKLARINI İYİ DİNLE SAĞIR MISIN SEN? KADINI ADAM GİBİ DİNLEYİN SONRA ADAM GİBİ YORUM YAPIN. İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİP GAZA GETİRMEYİN. BU KADIN, ÖZGECAN''NIN AİLESİNİN YANINA GİDİP ACILARINA DESTEK OLMAK İSTEMİŞ. ONLARI TESELLİ ETMEK AMACI İLE ELLERİNİ AYAKLARINI ÖPERİM DİYOR. KADIN DA BU KATİLLERİN ŞİDDETİNDEN KAÇMIŞ. . OĞLUNU SAVUNMUYOR BU KADIN. . BABASININ YÜZÜNDEN BU HALE GELDİĞİNİ ANLATIYOR. VİDEOYU İZLEYİN.

yanıt2
yanıt0
ZAza u kurmancmobilWeb@haberler.com:

Kurtlar vadisi piskojatlari ve ulkucu ocaklarinda bu tipler full

65
16
yanıtYanıtla
eko:

yeter be her gün birsürü kadın öldürülüyor haber olmuyor kaç gündür amma malzeme yaptınız başka bişey koyun artık

7
65
yanıtYanıtla
ErenmobilWeb@haberler.com:

Böyle bir adamın şoförlük yapmasına müsaade eden Mersin şoförler odası da bu cani kadar suçludur.

70
1
yanıtYanıtla
oto yikamacimobilWeb@haberler.com:

Bu minibus kullananlarin cogu kokaincidir bunlari testten gecirsinler 80 elenir hergun bunlarin icindeyim

70
0
yanıtYanıtla
ÖZCAN DENİZ:

''Gazete okumayan, kitap okumayan, sinema ve tiyatroya gitmeyen, ekonomik kriz yasadigini soyleyip kazancini Alkol, sigara, bar, pavyon gibi yerlere harcayan, iş begenmeyen, kotu giyinen, kotu konusan, bakimsiz, isinde beceriksiz, zeki degil ama kurnaz olan, dunya gorusu, genel kulturu bulunmayan, gelismeye ve ogrenmeye kapali, yasadigi dini bili okuyarak degil ordan burdan dinleyerek yasayan, eli skn''de, agzi kufur''de, kadin gordugunde gozu donen, hic yoksa erkek arkadasinin kcina hesapta saka yollu espri yapan, durusu bozuk, dumenden saygili, her yeri zarar ziyan''adam''larla dolu bu ulke. . bisey yapmalarina gerek yok. varliklari şiddet. . ''

47
12
yanıtYanıtla
hilaym@m.m:

az bile

yanıt3
yanıt0
deli dolu:

Ülkü ocaklari kapanacakmi? bahceli iceri atilacakmi ne olsa bahcelinin ögrencileri.

19
40
yanıtYanıtla
Tüm 291 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title