Haberler

Özge Ulusoy Dolabını Satışa Çıkardı!

Güncelleme:

Türkiye'nin önde gelen modellerinden Özge Ulusoy, ilham veren stilini moda severlerin beğenisine sundu. Özge Ulusoy, Dolap App'te açtığı dolabıyla ulaşılabilir modanın kodlarını paylaşıyor; dolabındaki kıyafetleri satışa sunuyor.

Özge Ulusoy'un dolabının dikkat çeken stil kodlarıysa şöyle:

Özge'nin favorileri topuklu botlar! Topuk boyu yüksek botlar, kış günlerinde dar paça pantolonlar kadar mini – maksi elbiselere de tamamlayıcı oluyor.

Zarif ve minimal elbiseler: Özge Ulusoy ayakkabıda olan iddiasını minimal ve özgün elbiselerle tamamlıyor. Mini boy ve maksi boy elbiselerinde sadelik ve kaliteli detaylar dikkat çekiyor.

Yeni Trend: İkinci El Güvenilir Alışveriş

İkinci El Güvenli Alışveriş Artık "Yeni" Moda oldu, binlerce trend sahibi dolap; yeni sahipleri için satışa sunuldu. Tüketici dostu satışı destekleyen Dolap.com, dijitalin yeni alışveriş kültürünü belirliyor. Dolap.com; hızlı ve kolay ürün yükleme, pazarlık yapmayı kolaylaştıran teklif özelliği ile kullanıcı dostu deneyimi üst düzeyde sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özge Ulusoy Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title